29 / 04 / 2024

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

Yayın hayatına Şubat 2010’da başlayan TOKİ Haber Dergisi, yeni yıla yenilenen yüzüyle girdi. Grafik tasarımı baştan sona değişen derginin 59. sayısı okurlarıyla buluştu.



TOKİ Haber Dergisi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) çalışmalarını, örnek projelerini ve başarılı uygulamalarını tüm Türkiye’ye duyuruluyor. TOKİ’nin faaliyetlerinin yanı sıra inşaat sektörü ve konut alanındaki haberleriyle de sektörün nabzını tutan  TOKİ  Haber, Ocak ayında 59. sayısıyla okurlarıyla buluştu. Aylık yayınlanan dergi, 30 bin baskı ile ülkemizin her köşesine ulaşıyor. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Bakanlıklar, Valilikler, Belediye Başkanlıkları, Kaymakamlıklar ile il ve ilçelerdeki yöneticiler, inşaat sektörüyle ilgili firmalara kadar her yere ulaşan dergi TOKİ’nin sesi soluğu oluyor.


Bambaşka bir TOKİ Haber

Şubat ayında yayın hayatının 5. yılına girecek olan TOKİ Haber Dergisi’nin grafik tasarımı baştan başa değişti. Logosundan sayfa tasarımlarına kadar yeni bir çizgiye bürünen dergi, ocak sayısında değişen yüzüyle okurlarının karşısına çıkıyor.


TOKİ ve inşaat sektörüyle ilgili haber, etkinlik ve röportajları sayfalarına taşıyan dergi, özenle hazırlanan ocak sayısında birbirinden ilginç konuları okurlarıyla buluşturuyor. Kapakta ise, TOKİ’nin Sarıkamış’ta inşa ettiği “Ay Yıldızlı” tören alanı yer alıyor.


TOKİ Haber Dergisi’nin ocak sayısını okumak için tıklayınız…


Geri Dön