29 / 04 / 2024

TOKİ Haber Dergisi 'nin 12. sayısı çıktı!

TOKİ Haber Dergisi 'nin 12. sayısı çıktı!

Yayın hayatında 1 yılı geride bırakan TOKİ Haber Dergisi 'nin 12. sayısı çıktı. Aylık yayınlanan ve ilgiyle takip edilen derginin şžubat sayısı da yine dolu dolu bir içeriğe sahip...



500 bine yakın konut üreten  TOKİ  'nin faaliyetlerini duyurmak ve sektörden son gelişmeleri aktarmak için yayın hayatına başlayan TOKİ Haber Dergisi 1. yaşını kutluyor.

12. sayısı yayınlanan derginin kapağında; “TOKİ 'den çocuklara yeni bir dünya ” başlıklı haber ile TOKİ 'nin ülkemiz genelinde yaptığı 3 bin çocuk parkı ile 700 açık spor sahası anlatılıyor. Haberde gecekondu bölgelerinde yaşayan çocukların TOKİ 'nin başlattığı kentsel yenileme projeleri kapsamında modern oyun ve park alanlarına kavuşması gözler önüne seriliyor.

Ocak ayında gerçekleştirilen anahtar teslim törenleri, Başkent  Ankara  'nın gecekondulardan dönüşüm süreci ve TOKİ 'ye Afrika 'dan gelen işbirliği teklifleri de diğer haberlerden.

şžubat sayısının öne çıkan konularından biri ise TOKİ 'nin dar gelirli aileler için inşa ettiği konutlar. Haberde yıkık dökük evlerden yeni konutlara geçen vatandaşların mutluluğu ortaya konuluyor. Dergide ayrıca çorum 'da başlatılan gecekondu dönüşüm projesi, Konya-çatalhöyük 'te 9 bin yıl önce yapılan dünyanın ilk toplu konut alanı ve Amasya 'yı anlatan haberler yer alıyor.


Geri Dön