28 / 04 / 2024

afyon Hüdai Kaplıcaları

afyon Hüdai Kaplıcaları

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları yeni sezona hazırlanıyor!

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İsletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2015 yılı sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Afyon Emirdağ'a 174 yeni konut! İhalesi yarın!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Afyon'a 174 yeni konut!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 12 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

İzmit Sarıcalar'ın tapuları hazır!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sarıcalar'daki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

afyon Hüdai Kaplıcaları Haberi

afyon Hüdai Kaplıcaları


Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı.

Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı. Toplantıya, Vali Hakan Yusuf Güner, Kaymakam Faik Arıcan, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Sandıklı Belediye Başkan vekili Adnan Öztaş katıldı. 

Toplantıda, Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatılması ve turist sayısının artırılması için yapılacak çalışmalar...