27 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları yeni sezona hazırlanıyor!

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları yeni sezona hazırlanıyor!

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İsletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2015 yılı sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili açıklama yaptı.



Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili olarak yapmiş olduğu açıklamada: "Kaplıcamız Kaymakam Evleri arka yolu ile Koçhisar blokları arka yolu bordör ve parke taşı döşemesi ile, Orkide Aile Saatlik Su Banyolarından Butik Otele kadar olan kısım parke taşı döşeme işi tamamlanma aşamasına gelmiştir.Kaymakam evleri için alınan çekyatlar teslim alınmış, odalara yerleştirilmesine başlanılmıştır. Ayrıca bu odalar için satın alınan 82 ekran Led TV' lerin montajına önümüzdeki günlerde başlanarak Hıdırellez'e hazır edilecektir. Daha önceden 1 -5,13-25, 56-63 ve 128 apartlarınbir kısmının tekli baza, başlık, yatak ve kanepeleri değiştirilmiş olup, kalan apart-'ların tekli baza, başlık, yatak ve kanepeleri teslim alınıp odalara yerleştirme işlemi tamamlanmıştır. 


128 Apartların üst katlarına uygulanan küvetler yıkanma yerinin genişlemesi ve daha hijyenik olmasından dolayı müşterilerini iz tarafından beğeni ils karşılanmıştır. Kaplıcanı izin tamam ında m evcut karasal yayın yerine uydu yayını tesis edilerek müşterilerimizin değişik kanal istek ve tercihleri bu şekilde karşılarım ıştır. Ayrıca mevcut kür merkezimizin ihale ile yükleyici firma tarafından restore edilmesi ve bitişiğine Kür Merkezi ile irtibatlı Aqua Park yapım ı yeni sezona yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Kaplıcalarımızda tadilatve yenileme işlemlerine ara verilmeden devam edilecektir" dedi. 


Afyon Hisar Gazetesi


Geri Dön