10 / 05 / 2024

Hüdai Kaplıcaları yeni sezon

Hüdai Kaplıcaları yeni sezon

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İsletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2015 yılı sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Hükümetin dolarla ilgili son planını Bakan Nebati açıkladı

Türkiye'de son iki gündür baş döndürücü bir hızla açıklanan yeni enstrümanlara bir yenisi daha ekleniyor. GES, Kredi kartı limiti, Emtia Piyasası Pazarı adımlarından sonra atılacak yeni adımı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı.

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması için yeni çalışmalar hayata geçmeye devam ediyor. KİPTAŞ ve BİMTAŞ’ın ortaklığı ile gerçekleşen “İstanbul Yenileniyor Platformu”nda yeni dönem kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Kentsel dönüşümde yeni dönem!

Hükümet kentsel dönüşüme hız kazandıracak yeni düzenlemeler yaptı. 'kendin yık kendin yap' modelinde KDV yüzde 18'den yüzde 1'e çekilirken, destek kredisi üst limitleri de yükseltildi.

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Yeni AKM inşaatının yüzde 57'si tamamlandı!

Taksim'de yapımı hızla süren Yeni Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) inşaatında sona gelindi. Merkezin 2021 yılının sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Hüdai Kaplıcaları yeni sezon Haberi

Hüdai Kaplıcaları yeni sezon

Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili olarak yapmiş olduğu açıklamada: "Kaplıcamız Kaymakam Evleri arka yolu ile Koçhisar blokları arka yolu bordör ve parke taşı döşemesi ile, Orkide Aile Saatlik Su Banyolarından Butik Otele kadar olan kısım parke taşı döşeme işi tamamlanma aşamasına gelmiştir.Kaymakam evleri için alınan çekyatlar teslim alınmış, odalara yerleştirilmesine başlanılmıştır. Ayrıca bu odalar için satın alınan 82 ekran Led TV' lerin montajına önümüzdeki günlerde başlanarak Hıdırellez'e hazır edilecektir. Daha önceden 1 -5,13-25, 56-63 ve 128 apartlarınbir kısmının tekli baza, başlık, yatak ve kanepeleri değiştirilmiş olup, kalan apart-'ların tekli baza, başlık, yatak ve kanepeleri teslim alınıp odalara yerleştirme işlemi tamamlanmıştır. 


128 Apartların üst katlarına uygulanan küvetler yıkanma yerinin genişlemesi ve daha hijyenik olmasından dolayı müşterilerini...