11 / 05 / 2024

Hüdai Kaplıcaları

Hüdai Kaplıcaları

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İsletme ve İştirakler Müdürlüğünün 2015 yılı sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor.Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili açıklama yaptı.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

İzmit Sarıcalar'ın tapuları hazır!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sarıcalar'daki yapılan şuyulandırma çalışmaları tamamlandı.

İzmit Sarıcalar'da tapular hazırlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Kabaoğlu (Köyü) Mahallesi Sarıcalar bölgesinde şuyulandırma çalışması yaptı.

Ladikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin evi restore ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın manevi mimarlarından Lâdikli Ahmet Hüdai Hazretleri’nin Lâdik’teki evinin restorasyonunu ve çevre düzenlemesini yaparak gelecek kuşaklara aktarıyor.

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferah Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ekrem Yıldırım ve Mahmut Hüdai Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Sadır, Sebahattin Sadır, Hatice Rezzan Sadır ve Hüdai Selim Sadır ortaklığında kuruldu. 

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

Bursa Kaplıkaya Köprüsü açıldı!

Bursa’da ulaşım sorununu en aza irdirmek amacıyla raylı sistem, yeni yol ve yol genişletme, köprü ve kavşak yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kaplıkaya Köprüsü'nü hizmete açtı.

Hüdai Kaplıcaları Haberi

Hüdai Kaplıcaları

Kaplıca işletme ve İştirakler Müdürü Metin Kocatürk konu ile ilgili olarak yapmiş olduğu açıklamada: "Kaplıcamız Kaymakam Evleri arka yolu ile Koçhisar blokları arka yolu bordör ve parke taşı döşemesi ile, Orkide Aile Saatlik Su Banyolarından Butik Otele kadar olan kısım parke taşı döşeme işi tamamlanma aşamasına gelmiştir.Kaymakam evleri için alınan çekyatlar teslim alınmış, odalara yerleştirilmesine başlanılmıştır. Ayrıca bu odalar için satın alınan 82 ekran Led TV' lerin montajına önümüzdeki günlerde başlanarak Hıdırellez'e hazır edilecektir. Daha önceden 1 -5,13-25, 56-63 ve 128 apartlarınbir kısmının tekli baza, başlık, yatak ve kanepeleri değiştirilmiş olup, kalan apart-'ların tekli baza, başlık, yatak ve kanepeleri teslim alınıp odalara yerleştirme işlemi tamamlanmıştır. 


128 Apartların üst katlarına uygulanan küvetler yıkanma yerinin genişlemesi ve daha hijyenik olmasından dolayı müşterilerini...