24 / 07 / 2024

Afyon İscehisarın Seydiler beldesi

Afyon İscehisarın Seydiler beldesi

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Seydiler beldesinin, doğal güzellikleri ve peribacaları ile turizm potansiyelinin yüksek olduğu bildirildi.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 578 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 213 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Afyon Emirdağ'a 174 yeni konut! İhalesi yarın!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Afyon İscehisarın Seydiler beldesi Haberi

Afyon İscehisarın Seydiler beldesi

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Seydiler beldesinin, doğal güzellikleri ve peribacaları ile turizm potansiyelinin yüksek olduğu belirtildi.

Seydiler Belediye Başkanı İbrahim Akkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin doğal güzellikleriyle dikkati çektiğini söyledi.


Beldedeki özellikle peribacaları ile film mekanları olan mağara ve leylek kayalıkların tanıtımının yapılmasının en büyük arzusu olduğunu dile getiren Akkaya, "Seydiler beldemiz Frig Vadisi'nin içerisinde, Afyonkarahisar'ın Kapadokyası konumundadır. Peribacaları, kaya yerleşimleri ile turizm potansiyeli yüksek bir yerdir" dedi.


Akkaya, Seydiler'e yerli ve yabancı turistler ile film yapımcılarını beklediklerini ifade ederek, "Türk sinemasının büyük yapıtlarından, Kartal Tibet'in 'Gümüş Eyer' ve Türkan Şoray'ın 'Açlık' flimleri beldemizde çekilmiştir. Bu potansiyelin, İscehisar ilçemiz ve beldemizin turizm potansiyelini artırmada büyük rol oynayacağını düşünerek değerlendirilmesi en büyük arzumuzdur" diye konuştu.


Afyon...