04 / 05 / 2024

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Yurdu yıkılacak mı

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Yurdu yıkılacak mı

Tüm kurumların vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaları için talimatlarda bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bu ilanları kaçırmayın!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seba Mare Gündoğan Temmuz'da tamamlanacak!

Seba İnşaat'ın Bodrum'daki yeni projesi; Seba Mare Gündoğan alıcılarına 4 mevsimi birarada yaşamayı vadediyor. Projede inşaat çalışmalarının Temmuz ayında tamamlanması hedefleniyor.

Seba Mare Gündoğan fiyat listesi 2021!

Seba Mare Gündoğan fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan fiyat listesi 2021 ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan nerede?

Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan fiyat!

Seba Mare Gündoğan fiyat bilgisi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan fiyat 2021 listesi...

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıya çıktı! 

Güngören ilçesi, Mareşal Çakmak Mahallesi, 7770, 7772, 7774 parseller, 3 ada, 15, 16 parseller, 4 ada, 1, 2 ve 3 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Afyon'daki TOKİ konutlarının taksit ve faiz oranları mecliste!

Afyon'da TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Elazığ Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, geçtğimiz yıl Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen merkez Battalgazi ilçesi Şehit Fevzi Mahallesi'nde depreme dayanıklı, modern konutlar inşa edileceğini söyledi.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Yurdu yıkılacak mı Haberi

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Yurdu yıkılacak mı

Tüm kurumların vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaları için talimatlarda bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.


Depreme dayanıklılık test ve kontrollerinde dayanıksız raporu verilen MFÇ Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım inşaatında incelemelerde bulunan Vali Hakan Yusuf Güner’e Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer tarafından bilgiler verildi.


Yurdun 1958 yılında inşa edildiğini ve geçtiğimiz aylarda deprem güvenliğinin belirlenmesine esas performans analizi değerlendirilmesinin yaptırıldığını söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, değerlendirme neticesinde düzenlenen rapora göre binanın göçme durumunda olduğunu ve bu hali ile de kullanılmasının can güvenliği açısından sakıncalı olduğunu belirtildi.


Daha sonra açıklamada bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, Kurum ve kuruluşların vatandaşlara daha iyi hizmet...