06 / 05 / 2024

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yıkımı

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yıkımı

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nbl Endüstri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Karaman Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Karaman Merkez'deki bir alan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yeniden inşa edilmeli!

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Afyon Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi!

Afyon Merkez TOKİ emekli başvuru dönemi devam ediyor. Kura çekiliş tarihi 27 Ocak 2016 olarak belirlenen projede toplamda 300 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Konutları başvuruları için son gün 30 Aralık 2015. Başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilen projede satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Turan Uslu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Afyon Merkez başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Afyon Merkez başvuruları bugün başlıyor. Başvuru ücreti olarak 500 TL talep edilen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri!

Emekli TOKİ Afyon Merkez başvuru işlemleri yarın başlıyor. 240 ay vade imkanı ile daire sahibi olunabilen projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Afyon Merkez emekli kura çekilişi!

TOKİ Afyon Merkez emekli kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Ödeme koşulları kapsamında 240 ay vade uygulanan proje talep örgütlemesi usulüyle geliştiriliyor.

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti!

Afyon Merkez TOKİ Emekli Evleri başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. Kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yıkımı Haberi

Afyon Merkez Endüstri Meslek Lisesi yıkımı

MİLİYETÇİ Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, dün düzenlediği haftalık basın toplantısında, deprem yönetmeliğine uymadığı için yıkılacağı belirtilen Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi eğitim ve atölye binaları için 2007 tarihli 'Deprem Bölgelerinde Yapılacak Binalar Hakkında Yönetmeliği'nin 7. bölümünde yer alan inceleme kriterlerine göre hazırlanmış bir rapor olup olmadığını sordu. 


DEMİREL'İN SORULARI ŞÖYLE 

"Detaylı inceleme raporu varsa bu raporda binalar için deprem yükleri altında istenilen performans seviyelerinin gerçekleşip gerçekleşmediği belirtilmiş midir? Performans yetersizliği olan binalar için güçlendirme yapılma imkanı var mıdır? Güçlendirme maliyetlerinin binanın yeniden inşa edilme maliyetine göre oranı nedir? Güçlendirme ekonomik midir? Yaklaşık 70 yıllık geçmişe sahip olan okul binasının yıkılması durumunda yeni inşa edilecek binalar neden yerinde değil de başka bir alanda yapılması düşünülüyor? Teknik detaylı bir...