05 / 05 / 2024

afyon merkez kiralık işyeri

afyon merkez kiralık işyeri

Afyonkarahisar Vakıflar Bölge Müdürlüğü Merkez, Sinanpaşa ve Çay İlçelerinde bulunan dükkan, arsa, tarla, hamam, çay ocağı, taşhan ile büroları kiraya verecek.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet daire kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası ne zaman?

2016 Afyon Merkez Zafer TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Afyon Merkez Zafer TOKİ Emekli Konutları kura satışları bugün gerçekleşiyor. Aylık taksitlerin 238 TL'den başladığı projede emekli hak sahipleri belirleniyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura çekilişi bugün!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura çekilişi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 238 TL'den başlıyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları kurası yarın!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları kurası yarın gerçekleşecek. Dairelerin tamamının 2+1 olarak dizayn edildiği projede aylık taksitler 238 TL'den başlıyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Emekli Konutları kura çekilişi!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Emekli Konutları kura çekilişi 27 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede aylık taksitler 238 TL'den başlıyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi emekli kura satışları!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi emekli kura satışları kapsamında 300 adet konut için hak sahipleri belirlenecek. Aylık taksitlerin 238 TL'den başladığı projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri!

Kura yöntemiyle emekliye özel satışa sunulan TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi aylık taksitleri ne kadar?

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

afyon merkez kiralık işyeri Haberi

afyon merkez kiralık işyeri

Kiralanacak mülklerin  ilçeleri ve fiyatlarından bazıları şöyle:

Merkez Karaman Mahallesi'nde 65 metrekarelik büronun aylık tahmini bedeli 486 YTL yıllık tahmini bedeli 5 bin 832 YTL geçici teminat bedeli 175 YTL  ek teminat bedeli bin 167 YTL.

Çay  Aşağı Mahallesi'nde 1.790 metrekarelik  taşhanın aylık tahmini bedeli bin YTL  yıllık tahmini bedeli 12 bin YTL geçici teminat bedeli 360 YTL ek teminat bedeli 2 bin 400 YTL. Merkez Karaman Mahallesi'nde 99 metrekarelik dükkanın aylık tahmini bedeli...