10 / 05 / 2024

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyon'daki TOKİ konutlarının taksit ve faiz oranları mecliste!

Afyon'da TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Afyon'a 81 konut ve ticaret merkezi!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 17 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon 267 konut ihalesi yarın!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyon İscehisar 267 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Afyon'a 267 yeni konut!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Afyon 253 konut ihalesi 21 Ekim'de!

Afyon İli, Sandıklı İlçesi 253 Adet Konut ve 14 Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

ERÜ Çocuk Hematoloji Onkoloji ve Kemik İliği Nakli Hastanesinde incelemelerde bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, neredeyse 1,5 yıl önce başlayan ve büyük ümitlerle yola koyuldukları inşaatı gezdiklerini söyledi.

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020!

TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Evciler Gökçek kura sonuçları 24.07.2020 ve TOKİ Evciler kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi!

TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Merkez Sadıkbey kura sonuçları 350 konut listesi ve TOKİ Afyon Merkez kura sonuçları isim listesi...

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi!

TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonucu 23.07.2020 isim listesi ve TOKİ Afyon Çetinkaya kura sonuçları kazananlar listesi...

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi Haberi

Afyon Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi


Termal turizminin başkenti Afyonkarahisar sağlık turizminin de başkenti olma yolunda hızla ilerliyor.

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin 30 bin metrekare kapalı alana sahip “180 Yataklı Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi ile Radyasyon Nükleer Tıp Ünitesi”nin ihale tamamlanma süreci devam ediyor.


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonlulara müjdeyi twitterdan verdi




Hastane Binasının bir bölümü olan Radyoterapi Ünitesi 2015 yılı Eylül ayı içinde tamamlanarak, hastane ana binasının tamamlanması beklenmeden hizmet vermeye başlayacak.


Yeni hastanede  “Çocuk Onko-Hematoloji Kemoterapi Ünitesi, Yetişkin Kemoterapi Ünitesi, Pediatrik ve Erişkin Kemik İliği Nakil Ünitesi, Endoskopi Ünitesi, Outpatient Kliniği, Cerrahi Onkoloji, Jinekolojik Onkoloji, Bronkoskopi Ünitesi, Tıbbi Onkoloji Ünitesi, Psikoonkoloji Ünitesi, Radyoloji Ünitesi, Afarez Ünitesi, ” gibi birimler bulunmakla birlikte toplam 10 adet ameliyathane, 79 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi bulunacak.



Ceren...