09 / 05 / 2024

afyon Sandıklı Kültür Park

afyon Sandıklı Kültür Park

Sandıklı Belediyesi tarafından yeni açılan parklara bir yenisi daha eklendi. Şaloğlu Camii karşında bulunan boş alana yapılan “Kültür Park” vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı.

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Recep Şalcı: Afet kültürü oluşturup depreme hazır olmamız gerekiyor!

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı,"Türkiye bir deprem ülkesi ve depremlere hazırlıklı olmamız gerekiyor. Öncelikle bir afet kültürü oluşturup, depremin farkında olup buna hazır olmamız gerekiyor. Keşke dememek için bugünden hazırlıklı olmamız gerekiyor" diye konuştu...

Afyonkarahisar Sandıklı Oyuncak Müzesi açıldı!

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak inşa edilen Oyuncak Müzesi hizmete açıldı.

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Bursa Orhangazi'ye yeni kültür merkezi geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında Orhangazi’ye yeni bir kültür merkezi kazandırıyor

Sandıklı Kültür Park hizmete girdi!

Sandıklı Belediyesi tarafından yeni açılan parklara bir yenisi daha eklendi. Şaloğlu Camii karşında bulunan boş alana yapılan “Kültür Park” vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı.

İsmet Attila Kültür Kompleksi Afyon'da yükseliyor!

İkinci dönem seçim vaatlerinde, Afyonkarahisar'ı kültür şehri haline getirecek projeler açıklayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhannettin Çoban, Uydukent'e muhteşem bir kültür kompleksi kazandıracak.

İnegöl Kültür Sarayı'nda yıkım başladı!

İnegöl'de depreme dayanıklılık testinden geçemeyen Kültür Sarayı ve çevresindeki dükkanların yıkımına başlandı. Yıkılacak binanın yerine meydan ve yer altı otoparkı yapılacak.

Bornova Kültür Merkezi'nin temeli depreme dayanıklı mı?

Bornova Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları 20 yıl aranın ardından tartışmalı bir şekilde varolan temel üzerinden başladı. Ancak bu temelin depreme dayanıklı olup olmadığı soru işareti uyandırdı

Ayvalık Kültür Merkezi, yeni teknoloji ile inşa edilecek!

Ayvalık Kültür Merkezinin yapımında tamamen yeni teknoloji kullanılacağı açıklanırken, kazılan temelde Jet Grout teknolojisi uygulanarak her türlü depreme dayanıklı halde olacağı bildirildi.

Taksim Nazım Hikmet Kültür Vakfı binası AVM oluyor!

Taksim'de Nazım Hikmet Kültür Vakfı'nın olduğu 116 yıllık binanın boşaltılması isteniyor. Gerekçesi ise binanın AVM yapımı için 49 yıllığına kiralanması. Kiralayan firma ile bina sahibi Balıklı Rum Hastanesi Vakfı’nın sözleşmesindeki detaylar dikkat çekti

afyon Sandıklı Kültür Park Haberi

afyon Sandıklı Kültür Park


Sandıklı Belediyesi tarafından yeni açılan parklara bir yenisi daha eklendi. Şaloğlu Camii karşında bulunan boş alana yapılan “Kültür Park” vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.


İçerisinde 9 Türk ve İslam Büyüklerinin olduğu parkımızda oturma alanları, 2 Tane süs havuzu, gece aydınlatması ile yaklaşık 2000 metrekarelik alana oturmakta. Vatandaşların uğrak yeri olan ve günün yorgunluğunu atmak için kullanılan “Kültür Park” bu bölgede açılan ilk park olma özelliğini taşıyor.



Sandıklı...