11 / 05 / 2024

Afyon Şehir İstasyonu kütahya garı

Afyon Şehir İstasyonu kütahya garı

Afyon Şehir İstasyonu Kütahya ve Tavşanlı Garı bakım ve onarım işi 17 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkıyor. Garların onarım işi 60 günde tamamlanacak...

Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi Metrosu 2022'de tamamlanacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy- Sultanbeyli Metro Hattı’nın Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu şantiyesinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, “Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu’nu, 2022’ye yetiştirmek niyetindeyiz” dedi...

Sefaköy-Başakşehir Metro hattı hangi hatlarla entegre olacak?

Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yaptıklarını söyleyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bu hattı Aksaray–İkitelli Hattıyla Mimar Sinan İstasyonu’nda, Kirazlı–Halkalı hattıyla Halkalı Merkez’de Mecidiyeköy-Mahmutbey Hattıyla Mehmet Akif İstasyonu’nda birleştiriyoruz." dedi

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatı Haziran sonunda başlayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rezan İnceoğlu Acil Sağlık İstasyonu ile Ahmet Burhanettin İnceoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Zeybekci, yapılması planlanan Denizli Şehir Hastanesi'nin inşaatının Haziran sonunda başlayacağını müjdeledi.

Başakşehir Belediyesi'nden 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'in 1. Kısım Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Akaryakıt ve Servis İstasyonu Alanı imarlı arsanın satış bedeli 20 milyon 808 bin 580 TL olarak belirlendi.

Afyon konut kira değeri en düşük şehir oldu!

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi'ne göre konut kira değerlerinin en çok azaldığı şehir Afyonkarahisar olarak belirlendi.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Emlak İstasyonu Kayaşehir’de açıldı!

Brokerlığını Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul Kayaşehir'de hizmete girdi. Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Emlak İstasyonu Türkiye genelinde pek çok ilden talep alıyor.

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

Emlak İstasyonu Başakşehir’de açılıyor!

Brokerlığını Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu Mikail Tüzün’ ün yapacağı Emlak İstasyonu Ela, İstanbul / Başakşehir, Kayaşehir, bölgesinde hizmete girecek.

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

Park Afyon AVM, DuPont'u tercih etti!

Afyonkarahisar şehir merkezine alternatif bir sosyal yaşam alanı sunmak üzere projelendirilen ve Eylül 2015’te açılan Park Afyon AVM, dış cephe su yalıtımında DuPont™’un nefes alan su yalıtım örtülerinden Tyvek® FireCurb™ Housewrap’i tercih etti.

Park Afyon AVM 10 Eylül'de açılacak!

Afyon Girişim A.Ş.'nin 120 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği, Afyonkarahisar'ın en büyük ve şehir merkezindeki ilk alışveriş merkezi olan Park Afyon, 10 Eylül'de açılıyor.

Afyon Şehir İstasyonu kütahya garı Haberi

Afyon Şehir İstasyonu kütahya garı

Afyon Şehir İstasyonu Kütahya ve Tavşanlı Garı; TCDD 7. Bölge Müdürlüğü tarafından bakım onarım ihalesine çıkıyor. Onarım işi 60 günde tamamlanacak. 


Afyon Şehir İstasyonu Kütahya ve Tavşanlı Garı ihalesi 17 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te TCDD 7. Bölge Eğitim ve Toplantı Salonu'nda yapılacak. 



İHALE İLANI:


AFYONŞEHİR İSTASYONU BAKIM TCDD 7.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 11258


AFYONŞLIIİR İSTASYON 1', KÜTAHYA VE TAVŞANLI BİNALARDA BAKIM ONARIM YAPILMASI


Ayfonşehir İstasyonu. Kütahya ve Tavşanlı Gar'da muhtelif binalarda bakını onarım yapılması yapını isi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre acık ihale usulü ile ihale 


edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/111413


1 - İdarenin


a) Adresi : ALI ÇETINKAYA MAH. İSTASYON CAD. NO:6 KAT:2 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR


b) Telefon ve faks numarası 2722137621-388 - 2722144729


c) Elektronik...