05 / 05 / 2024

afyon sinanpaşa gölet

afyon sinanpaşa gölet

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Golyat kurbağası yavruları için gölet inşa ediyor!

Bir dergide yayınlanan çalışma ile Golyat kurbağasının, yavrularını korumak için taş taşıyarak gölet inşa ettiği ortaya çıktı. 

TOKİ Afyon Sinanpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon Sinanpaşa projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Başakkent Gölet fiyat bilgisi!

Başakkent Gölet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen proje 14 bloktan oluşuyor. 

Başakkent Gölet satış ofisi!

Başakkent Gölet satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ  ortaklığında yükselen projede toplamda 894 adet daire yer alacak. 

Başakkent Gölet ödeme planı!

Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen Başakkent Gölet'te satışlar başladı. Başakkent Gölet ödeme planı kapsamında 2 farklı seçenek sunuluyor. İşte o seçenekler...

KİPTAŞ Başakkent Gölet satış fiyatları!

KİPTAŞ Başakkent Gölet satış fiyatları haberimizde yer alıyor.  Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar başladı.  

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ!

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ fiyatları 204 bin TL ile 576 TL arasında değişiyor. 594 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Başakkent Gölet Konutları fiyatları!

Toplam 894 adet dairenin yer aldığı Başakkent Gölet Konutları fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 204 bin TL'den başlıyor...

afyon sinanpaşa gölet Haberi

afyon sinanpaşa gölet


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz, 3 yılda bin tane gölet ve sulaması yapalım diye çılgın bir projeyi hayata geçirdik. Projemiz, bütün dünyada ses getirdi" dedi. 


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesindeki meydanda düzenlenen toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Sinanpaşa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 


Sinanpaşa'ya 15 baraj, gölet ve sulama tesisi yapacaklarını ifade eden Eroğlu, geçmişte bir kente yapılan yatırımın 5 katını şimdi bir ilçeye yaptıklarını belirtti. 


Eroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Afyonkarahisar'daki toplu açılışta hizmete alınan, 1 milyar 129 milyon liralık 123 tesisten, Sinanpaşa'nın da nasibini aldığını bildirdi.


Sinanpaşa'nın 50 yıllık rüyasını da gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Eroğlu, uzun yıllar sürüncemede kalan Kuruçay Barajı'nı inşa ettiklerini vurguladı. 


Türkiye'de "Bin Günde Bin Gölet ve Sulaması" yapmak için 1 Ocak 2012...