03 / 06 / 2024

Afyon Şuhut belediyesi

Afyon Şuhut belediyesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçede belediye ve kamu kurumları tarafından yapılan yatırımlarla alakalı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler aldı. Bozkurt, devam eden yatırımlarla ilgili olarak Şuhut ilçesini adeta şantiye alanına döndüğünü söyledi.

Afyon Emirdağ'da metruk binalar yıkılıyor! 

Afyon Emirdağ Belediyesi ilçede bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Afyonkarahisar Şuhut Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Afyon Millet Bahçesi 20 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

ÖİB Afyon'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Afyon ili Şuhut ilçesi Hisar Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Afyonkarahisar Şuhut Meclisi'nde imar konuşuldu!

Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Temmuz ayı meclis toplantısının 1. maddesi İmar komisyonu kararı otopark yönetmeliği ile ilgili raporun meclis üyeleri tarafından görüşülmesi ve karara bağlanmasıydı.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut kura sonuçları açıklandı!

TOKİ ile Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi ortaklığında inşa edilen TOKİ Afyonkarahisar Şuhut projesinin kura çekilişi gerçekleşti.

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan!

Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan henüz açıklanmadı. Şuhut Afyon TOKİ kura sonuçları tam listesi 25 Nisan açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap kura çekimi!

Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi ve TOKİ'nin işbirliğinde inşa edilen Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 2017 kurası!

TOKİ ve Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi'nin işbirliğinde inşa edilen 412 konut için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 2017 kurası ne zaman?

Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi!

Afyonkarahisar Belediyesi, yöresel ve kültürel değerlerin yaşatılacağı Afyon Kültür ve Sanat Evi'nde sona gelindi. Tarihi evin Mayıs ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Afyon Şuhut belediyesi Haberi

Afyon Şuhut belediyesi

Şuhurfelediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçede belediye ve kamu kurumları tarafından yapılan yatırımlarla alakalı çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler aldı. Bozkurt, devam eden yatırımlarla ilgili olarak Şuhut ilçesini adeta şantiye alanına döndüğünü söyledi. 


"ARSAYI BELEDİYEMİZ TAHSİS" 

Şuhut İmam Hatip Külliyesi'nde Kaymakam Ferit Görükmez, Ak Parti Şuhut ilçe Başkanı Gültekin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Tunçer ile birlikte incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalarla alakalı bilgiler aldı. Başkan Bozkurt. Şuhut'ta eğitim alanında Ak Parti hükümetlerinin sayesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nun destekleriyle büyük bir atlım gerçekleştirildiğini kaydederek, çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Bozkurt, inşa edilen İmam Hatip Külliyesi içerisinde spor alanlarının, yurt binasının, lise ve ortaokul dersliklerinin bulunacağı büyük bir külliye...