02 / 05 / 2024

afyon teleferik projesi

afyon teleferik projesi

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Afyonkarahisar Belediyesi teleferik projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Afyon projesi için tarih resmen belli oldu! 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon projesi için tarih resmen belli oldu. 216 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projesi için son dakika müjdesi! 578 yeni konutu sakın kaçırmayın!

81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon'da da 578 konut inşa edecek.

TOKİ Afyon projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'e yakın ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı. İşte söz konusu proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Afyon'a 578 konut!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Afyon Merkez projesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

Kartepe Teleferik Hattı 2023'te tamamlanacak!

Kocaeli'de büyük sevinç yaratan Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin, 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Kartepe teleferik hattı 2 yılda tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Sanayi İşbirliği Programı (SİP) kapsamında ihale edilecek Kartepe Teleferik Hattı Projesi'nin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Sinpaş GYO Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO Çankaya Teleferik-Kayak Pisti projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29635 ada 7 ve 8 parsellerde yer alan Teleferik-Kayak Pisti ve Macera Parkı projesinin değerleme raporunu yayınladı.

afyon teleferik projesi Haberi

afyon teleferik projesi


Afyonkarahisar'da yıllardır bahsi geçen ancak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a nasip olan teleferik projesinin sözleşmesi imzalandı.


Geçtiğimiz Nisan ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Kurulundan gerekli izinleri alarak tüm engelleri ortadan kaldıran Afyonkarahisar Belediyesi, bu süreç öncesinde ehil firmalara üç alternatif proje yaptırmış ve Koruma Kurulunun onayına sunmuştu.


Projeleri değerlendiren Kurul üyeleri ise Hıdırlık eteklerinde bulunan Erdal Akar Parkından (Taşpınar Mahallesi) kaleye teleferik yapılmasına onay verdi.


Gerçekleştirilen ihalenin ardından sözleşmesi imzalanan teleferik için firma, hazırlayacağı projeleri kurula onaylattıktan sonra işe başlayacak.


Afyonkarahisar...