18 / 05 / 2024

afyon termal otelleri

afyon termal otelleri

Özellikle kış aylarında büyük rağbet gören termal turizmi, son yıllarda artan tesis sayısıyla da büyük ilgi çekiyor. Avrupa’daki benzerleriyle yarışan termal sularda Afyon, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Yalova, Kızılcahamam gibi iller başı çekiyor...

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Sefa Termal Afyon devremülk fiyatları!

Sefa Termal Afyonkarahisar Gazlıgöl mevkiinde hayata geçiyor. 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları şöyle:

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde 13 bin 750 TL'ye devremülk!

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Sunis Otelleri'nden İzmir'e 5 yıldızlı 4 otel!

Sunis Otelleri, toplam 200 milyon Euro'luk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Tac Mahal'le birebir aynı olacak. Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

afyon termal otelleri Haberi

afyon termal otelleri


TERMAL sularında kaynak zenginliği açısından dünyada ilk 7 ülke arasında alan Türkiye, bu zenginliği turizmde de kullanmaya başladı.


Özellikle kış aylarında büyük rağbet gören termal turizmi, son yıllarda artan tesis sayısıyla da büyük ilgi çekiyor. Debisi, sıcaklıkları, çeşitli fiziksel ve kimyasal özellikleri ile Avrupa’daki benzerleriyle yarışan termal sularda Türkiye’de Afyon, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Yalova, Kızılcahamam, Pamukkale, İzmir ve Sapanca gibi iller başı çekiyor. Türkiye’de 1300 civarında termal kaynak bulunuyor. Termal Turizmde bilinirliğin giderek arttığını ifade eden Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, termal otellerde 1.2 milyon olan konaklama yapan turist sayısını, 4.5 milyona çıkarmak hedeflediklerini söyledi. 


Termal otellere olan ilginin her sene artış gösterdiğini ifade eden Jolly Tur İç Turizm Müdürü Can Mergen de, özellikle bu sömestr döneminde geçen yıla...