28 / 04 / 2024

afyon valisi kim

afyon valisi kim

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu kimdir? Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Balkanlıoğlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Balkanlıoğlu...

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

Afyonkarahisar'da organize hayvancılık bölgesi kurulacak!

Afyon Valisi Güner: "Bu şehirde hayvancılık var olacak, uluslararası ihracat devam edecek diyorsak, kendimizi geliştirmek, marka tescillerimizi yapmak, kendimizi daha fazla denetletmek, işi daha ileri hale getirmek zorundayız" dedi.

TOKİ Afyon Şuhut konut başvurusu! 70 bin 947 TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyon Şuhut Projesi kapsamında 1 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Afyon Çimento şirket bilgileri ve şirket yetkililerini açıkladı!

Afyon Çimentosanayi T.A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Afyon Çimento şirket bilgileri ve şirket yetkililerini açıkladı. Afyon Çimento bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz...

UCZ'nin sahibi kim?

1 Milyon TL 'lik sermaye ile kurulan UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi kimin? UCZ Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi ne zaman kuruldu? UCZ'nin sahibi kim? İşte yanıtı...

Afyon 'da 15 bin konut, 50 otel ve yüzlerce sera yer altından ısıtılıyor!

Afyon, enerjide kendi kendine yeten ilk kent oldu. Termal zenginliğe sahip şehirde, 15 bin konut, 50 otel ve yüzlerce sera yer altından ısıtılıyor. Doğalgaz ve kömür kullanılmıyor.

Afyon enerjide bağımsızlığını ilan etti!

Yenilikçi jeotermal projelerle dikkat çeken Afyon, enerjide kendi kendine yeten ilk kent oldu. Termal zenginliğe sahip şehirde, 15 bin konut, 50 otel ve yüzlerce sera yer altından ısıtılıyor...

Güral Afyon Termal'de çıkan yangın sebebiyle HSYK semineri iptal edildi!

Güral Afyon Termal'de dün saat 09.45'te buhar jeneratörü kazanının bacasında aşırı ısınmaya bağlı olarak yangın çıktı. Otelde Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), savcı ve hâkimlere yönelik hizmet içi seminer yapılıyordu.

Rize Valisi Çakır yeni yıla Ovit Tüneli’nde girdi!

Rize Valisi Nurullah Çakır, yeni yıla yapımı devam eden Ovit Tüneli’nde tünel personeli ile girdi. Çakır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2012 yılında temeli atılan ve tamamlandığında Türkiye'nin birinci tüneli olacak Ovit Tüneli’ni ziyaret etti.

Kim Marketler Zinciri yılın son yatırımını Bahçeköy'e yaptı!

Kim Marketler Zinciri, 2013 yılının son yatırımını İstanbul Bahçeköy'e yaptı. Kim Marketler Zinciri Genel Müdür Hamit Akçay, "2014 yılında 100 mağazaya ulaşarak 400 yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi...

Afyon Çimento, Afyonkarahisar'dan 1,9 milyon TL'ye arazi aldı!

Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş, Afyonkarahisar Merkez Halımoru Köyü Almacık Mevkii'nden 1 milyon 865 bin 500 TL'ye, yeniden çimento fabrikası kurulması için 405 bin metrekarelik arazi aldı...

Çimsa Afyon merkezdeki fabrikasını Şuhut’a taşıyacak!

Çimsa Afyon’da şehir merkezinde kalan fabrikasını Şuhut’a taşıyacak. Olası imar değişikliğini göz önünde tutan şirket, eski arazisini ise gayrimenkul dahil farklı yatırımlar için çantada bekletecek.

Kim Kardashian ve Kanye West evine 2014 yazında taşınacak!

Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 11 milyon dolarlık rüya malikanesi tamamlanmak üzere. İkili, Kaliforniya'nın Bel Air bölgesinde 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş rüya evine 2014 yazında taşınmayı planlıyor.

afyon valisi kim Haberi

afyon valisi kim

İrfan Balkanlıoğlu kimdir?

İrfan Balkanlıoğlu, 16 Aralık 2010 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 13.12.2010 tarih ve 1157 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Afyonkarahisar Valiliğine atanan İrfan BALKANLIOĞLU 04.01.2011 tarihinde İlimizdeki görevine başladı.


1960 Çorum-Sungurlu doğumlu olan Vali İrfan BALKANLIOĞLU, 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden iyi derece ile mezun oldu.

Bir yıl hakim adaylığı yaptıktan sonra, 1985 yılında naklen atandığı Kırklareli Kaymakam Adaylığından sonra İpsala ve Ulus Kaymakam Vekilliğinde bulundu.

Daha sonra sırasıyla Kütahya-Aslanapa (Kurucu İlk Kaymakam), Muş-Malazgirt, Erzincan-Refahiye, Balıkesir-Sındırgı, Edirne-Uzunköprü, İstanbul-Bağcılar ilçelerinde görev yaptı.

Vali İrfan BALKANLIOĞLU Kaymakamlık yaptığı dönemlerde yılın idarecisi seçildi ve kendisine 10 Ocak 2005 Türk İdareciler Gününde "Vali Galip Demirel Başarı Ödülü" verildi.

Yılın idarecisi seçilmesini sağlayan örnek çalışmaları konusunda Başbakanlığın çağrısı üzerine 27.06.2005 tarihinde Bakanlar Kurulu'nda brifing verdi.

1989-1990 yıllarında ABD'de incelemelerde...