03 / 05 / 2024

afyon zafer havalimanı

afyon zafer havalimanı

Afyonkarahisar'da son dönemde yakalanan uyum ve sinerji, dev projelerle somut hale geldi. Turizm ve altyapı yatırımlarının hız kazandığı kent, Ege'nin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor...

Çukurova Havalimanı inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çukurova Havalimanı inşaatının akıbetiyle ilgili soru önergesi verdi. 

Zafer Havalimanı satılıyor!

Kütahya, Afyon ve Uşak illerine hizmet sunması amacıyla 2012'de Yap-İşlet-devret modeliyle hizmete sunulan Zafer Havalimanı'yla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Zafer Bölgesel Havalimanı'nın garanti ödemeleri mecliste!

Zafer Bölgesel Havalimanı için yapılan garanti ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

İstanbul Havalimanı belgesel oldu: İlk kez bugün 20.00'de yayınlanacak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu 'Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı' belgeselini anlattı...

Kütahya'ya YHT projesi yapılacak mı?

Kütahya'ya yapılması planlanan hızlı tren projesi olup olmadığı ve Zafer Havalimanı'nın yolcu sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemeler mecliste!

Zafer Havalimanı için yapılan Hazine garantili ödemelere ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, sorularını Bakan Albayrak'a sordu..

İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı!

Türkiye, dün iki önemli olayı birlikte yaşadı. Cumhuriyet'in 95'inci yılını ve onu taçlandıran dünya çapında bir proje olan İstanbul Havaalanı'nın açılışını. İstanbul Havalimanı Cumhuriyet'in zafer anıtı olarak ifade ediliyor. 

Havalimanı değil zafer anıtı!

Başkan Erdoğan’ın, “Bu bir havalimanı değil, zafer anıtı” şeklinde tanımladığı Yeni Havalimanı, son 5 yıldaki tüm saldırılara rağmen, geri adım atmayan güçlü liderin vizyonuyla bugün açılacak. 

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Başvuruların 25 Ocak 2018 –30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'nde teslimler başlıyor!

Başvuruların 25 Ocak 2018 –30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi projesinde teslim dönemi başlıyor.

afyon zafer havalimanı Haberi

afyon zafer havalimanı


AFYONKARAHİSAR Belediyesi, kentin geleceğini şekillendirmede öncü rol üstlenmeye karar vermiş gözüküyor. Şehrin kaderinin hızla değişmesinde en etkili unsur, uzun yıllar sonra ilk kez yakalanan uyum ve sinerji... Gerek kamu kuruluşları üst yöneticileri gerekse ticaret ve sanayi kesimi ile sivil toplum kuruluşları, belediyeyle mükemmel bir uyum içinde hareket ediyor. Belediye de yaptığı faaliyetler ve ortaya koyduğu vizyonla bütün toplum kesimlerini kucaklayıcı; sanayi, ticaret ve turizmin önünü açan hizmetler üretiyor. 

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, hizmet önceliklerini ve misyonunu şehrin potansiyelini harekete geçirmek üzere tasarladı. Özellikle turizm yatırımcısına her türlü kolaylık, hem kurumsal düzeyde belediyenin bütün gücü ve personeliyle hem de başkanın bizzat kişisel destekleriyle sağlanıyor. 


BEŞ YILDIZLI YATIRIMLAR 


Teşvik Yasası kapsamında turistik tesis yapımı için arsa tahsisine talep patlamış durumda. Halen bütün arsalar otel...