28 / 04 / 2024

afyonda 24 park nereye yapılacak

afyonda 24 park nereye yapılacak

Sandıklı Belediyesi'nin Zafer Kalkınma Ajansı'na yaptığı "Sandıklı İlçesinde Herkes İçin Park Projesi" başvurusu kabul edildi. Proje her mahallede engelli, kadın ve çocuklar için oluşturulacak 24 adet parkı kapsıyor.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Park Adana AVM 24 Şubat'ta açılıyor!

Park Adana’nın 24 Şubat’ta açılacağını açıklayan MT Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tekin Taylancı, “Adanalılara yeni bir alışveriş merkezinden öte yeni bir yaşam alanı sunuyoruz” dedi.

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Nurol GYO 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor!

İstanbul’da seçkin projelere imzasını atan Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park projesinde 24 Nisan’da Çocuk Şenliği düzenliyor.

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşin, 24 ay sıfır faiz!

Çengelköy Park Evleri'nde yüzde 10 peşinatla, 24 ay sıfır faiz ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar 359 bin dolardan başlıyor...

Ağaoğlu Central Park Evleri teslim tarihi!

Ağaoğlu Central Park Evleri teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. İstanbul Bakırköy'de yükselen Ağaoğlu Central Park Evleri projesinde metrekare birim fiyatı ortalama 6 bin 800 dolar...

Vadistanbul Park

Vadistanbul 3. etap projesi Vadistanbul Park 726 daire, ofis, mağaza ve home ofislerden oluşuyor. Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı'nın projesi Vadistanbul Park'ta ön satışlar 24 Ocak 2016 tarihinde başladı...

Kepez Park Orman projesi devam ediyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 24 Aralık’ta temeli atılan ve kente yaşayanları doğa, macera ve sporla buluşturacak olan Kepez Park Orman projesinin devam eden çalışmaları inceledi.

Uğur Mumcu Parkı, Eskişehir Odunpazarı'nda törenle açıldı!

Ankara'daki evinin önünde 24 Ocak 1993'te otomobiline konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden gazeteci-yazar Uğur Mumcu için Eskişehir'de merkez Odunpazarı İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan park, törenle açıldı.

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Park İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Erdem tarafından 150 bin TL sermaye ile 24 Aralık 'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Güngören Caddesi 'nde kuruldu.

Park Orman Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi!

Bilgili Holding-Doğuş Holding Ortaklığını'nın Fatih Ormanı'na yapacağı Park Orman Tabiat Parkı projesi için resmi başvuru dün bakanlığa yapıldı. 2018 yılının sonunda tamamlanacak olan projede işletme süresi 24 yıl...

Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim!

Toplam 100 milyon TL'lik yatırımla inşa edilen projede 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor. Beyaz Park Topkapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon 481 24 24 olarak belirlendi.

Beyaz Park Rezidans iletişim!

Beyaz Park Rezidans iletişim için 0212 481 24 24 telefon numarasından satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. İnşaat alanı 86 bin metrekareden oluşan proje Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

afyonda 24 park nereye yapılacak Haberi

afyonda 24 park nereye yapılacak

Sandıklı Belediyesi'nin Zafer Kalkınma Ajansı'na yaptığı "Sandıklı İlçesinde Herkes İçin Park Projesi" başvurusu kabul edildi. Proje için Sandıklı Belediyesi'ne 658 bin 195 lira gönderilecek. Sözleşme sürecinden sonra 15 ay içerisinde bitirilecek olan proje Hüdai Kaplıcaları, Kırkpınar Kümeleri de dahil olmak üzere her mahallede engelli, kadın ve çocuklar için oluşturulacak 24 adet parkı kapsıyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkan Ajansı'na sunduğu Mustafa Çöl, "Zafer Kalkınma Ajansı'na Sandıklı Belediyesi olarak sunduğumuz; 'Sandıklı ilçesinde herkes için park projesi' kapsamında toplam bütçe miktarı 658 bin 195 lira olan projemiz onaylamıştır. Projenin hazırlanmasında emeği proje kabul edildi geçen proje ekibime teşekkür ediyorum. Bundan sonra Belediyemiz proje üreten ve proje ekibi olan bir Belediye haline gelmiştir. Bu ve bunun gibi projelerimizin...