15 / 05 / 2024

afyondaki sulama tesisleri

afyondaki sulama tesisleri

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde inşa edilecek olan Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Çiftçinin 2022'de ödeyeceği fiyat tarifesi belli oldu! Yüzde 50 indirim uygulanacak

2022 Yılı Sulama Tesisleri İşletme ve Bakım Ücret Tarifelerine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayınlandı. Söz konusu tarifelerde belli şartların yerine getirilmesi şartıyla yüzde 50'ye varan indirimler uygulanacak.

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Veysel Eroğlu: Yıldırım hızıyla sulama tesisleri yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Bu yılı 'sulama yılı' olarak ilan ediyoruz. Mevcut biten tesislerden başlamak üzere, yıldırım hızıyla sulama tesislerini yapacağız" dedi.

Gümüşhane köylerine 1 milyar TL'lik sulama tesisi!

Gümüşhane köylerine İller Bankası kaynaklarıyla 1 milyon liralık tarımsal sulama tesisleri yapılırken, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla da mevcut tesisler için 32 bin metre uzunluğunda boru ve 22 ton çimento yardımı yapıldı.

Kandıra’da 2 bin 750 dönüm alana sulama kanalı inşa edildi!

Alt yapıdan çevre düzenlemesine yol yapımından malzeme desteğine kadar her alanda köyleri modern ve yaşanılır yerler haline getiren Büyükşehir Belediyesi köy üretimi için önemli olan sulama kanalları inşa etmeye devam ediyor

Turizm Bakanlığı, Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kemer Çamyuva'da bulunan Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti.

Urla Yassıcaada tesisleri hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla’daki Yassıcaada tesisleri sezonu açtı. Popülaritesi her yıl biraz daha artan Yassıcaada, sezonun daha ilk hafta sonunda büyük ilgi gördü.

Ege Bölgesi Kale Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı!

F16 savaş uçaklarının yerini alacak F35’lerin motor parçalarını üretecek Kale&Pratt Whitney Uçak Motor Sanayi Tesisleri açıldı. 75 milyon dolarlık yatırımla tamamlanan tesiste, 5 yıl içinde 700 kişilik istihdam sağlanması bekleniyor.

Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa’da yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir değirmen, restore edilerek sosyal tesis haline getirildi. “ Tarihi Gürsu Su Değirmeni Sosyal Tesisleri ” düzenlenen törenle hizmete açıldı...

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi yer altı depolama tesisleri kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyüyen metro sistemi ve genişleyen araç filosu için Halkapınar’da yer altı depolama tesisleri kuracak. Toplam 6 hattan oluşacak park alanında 110 vagon park edilebilecek

Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Arslanbey İzmit Caddesi üzerinde bulunan, kaçak ve ruhsatsız olduğu tespit edilen Özyapı Spor Tesisleri Fırat Cafe işletmesi yıkıldı...

afyondaki sulama tesisleri Haberi

afyondaki sulama tesisleri


Afyonkarahisar Çay'da hayata geçirilecek olan  Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Törende konuşan  Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hazırladığımız Ege Gelişim Projesi ile bu bölgeye 27 milyar 985 milyon lira, yaklaşık 30 katrilyon yatırım sağanağı geliyor. Allah'ın izniyle her şey daha güzel olacak." dedi.


Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde Selevir Modern Basınçlı Sulama Tesisi'nin temel atma töreninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar'a büyük destek verdiğini söyledi.


Afyonkarahisar'ın zaman içinde ikliminin değiştiğini anlatan Eroğlu, şunları kaydetti:


"Bakın yağmur yağıyor. Netice itibarıyla kentin iklimi bile değişti. Hazırladığımız Ege Gelişim Projesi ile Afyonkarahisar'a baraj, gölet, sulama tesisleri, dere ıslahları yapılacak. Hazırladığımız Ege Gelişim Projesi ile bu bölgeye 27 milyar 985 milyon lira, yaklaşık 30 katrilyon yatırım sağanağı geliyor. Allah'ın izniyle her...