15 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Balçıkhisar imar değişikliği

Afyonkarahisar Balçıkhisar imar değişikliği

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planı değişikliği gündeme geldi. Bölgenin imar planı ve eklerinin onaylanması konusu komisyona sevk edildi.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

O ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 147 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Afyonkarahisar ili Şuhut Milli Emlak Şefliği, Afyonkarahisar ili, Balçıkhisar - Zafer Mahallesi'nde yer alan 147 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Akyurt'ta 16.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara'ya bağlı Akyurt İcra Dairesi, Balıkhisar Mahallesi'nde 1837 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 440 bin 426 TL'ye satıyor. 

Ankara Akyurt'ta 19.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Akyurt İcra Dairesi, Ankara ili Akyurt ilçesi ,Balıkhisar mahallesi sınırları içerisinde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 436 bin TL olarak belirlendi.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

Ankara Akyurt'ta 9.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Akyurt Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Akyurt Belediyesi'ne ait, Ankara ili, Akyurt ilçesi, Balıkhisar mahallesinde yer alan 6 arsayı 9 milyon 62 bin 438 TL'ye satıyor.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Edremit Körfezi'nde imar için zeytin ağaçları kesildi!

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde imar için Ayvalık Kuş ve Doğa Gözlem Topluluğu tarafından gerçekleşen kış ortası su kuşu sayımında (KOSKS), önceki yıla göre su kuşu çeşitliliğinde yüzde 20 oranında azaldı.

Balıkesir'de 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Balıkesir'de 1986 yılında İller Bankası Şehir Plancıları tarafından imar çalışması gerçekleşen Sanayi 2. Kapı bölgesindeki 34 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor...

Afyonkarahisar Çay'da imar planı değişikliği onaylandı!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Afyonkarahisar'da imar planı değişikliği!

Afyonkarahisar ili Çay ilçesi, Dörtyol Mahallesi, 246 ada, 33 ve 109 numaralı parsellere ilişkin 1/5.000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı. 

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Afyonkarahisar Balçıkhisar imar değişikliği Haberi

Afyonkarahisar Balçıkhisar imar değişikliği

Afyonkarahisar İl Genel Meclisinde Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar ve Balçıkhisar köylerinde imar planının değiştirilmesi görüşüldü. 

Balçıkhisar köyünde 162 taşınmazlar üzerinde mevcut imar planında bulunan 700 metre genişliğinde ki yolun parsel sınırına kaydırılması için hazırlanan, imar planı ve eklerinin onaylanması talebi ilgili komisyonlara gönderildi. 

Atlıhisar köyünde ise 138 ada, 10, 13, 24, 25 ve 26 parsel numaralarıyla kayıtlı taşınmazlar üzerinde mevcut imar planında bulunan hayvan pazarının kaldırılarak konut alanı oluşturulması amaçlı hazırlanan imar planı komisyona sevk...