07 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Bayat toki projesi

Afyonkarahisar Bayat toki projesi

TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi’nde inşa edilecek 94 konutun ihalesi yapıldı. 25 Ekim, Salı günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

O ilde 17 adet arsa satılıyor! 52 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı!

Afyonkarahisar Bayat Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar ili, Bayat ilçesinde yer alan 17 adet arsayı 52 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

TOKİ’den Afyonkarahisar Bayat’a ucuz konut müjdesi! 240 ay taksit imkanı!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Bayat projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2022 ucuz konut projesi...

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa 2020 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar alt gelir başvuruları 20 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar alt gelir grubu projesinde başvuru dönemi 20 Kasım'da başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat 2019 projesinde yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Afyon Bayat alt gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat alt gelir grubu projesinde yer alan 49 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar'da teslimler yıl sonunda!

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Dinar ilçesinde yapımı süren TOKİ konutlarının yıl sonunda teslim edileceğini söyledi.

TOKİ Afyonkarahisar 750 konut kurası çekildi!

TOKİ Afyonkarahisar'da inşa edeceği 750 konutun hak sahiplerini, kurayla belirledi. Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleşen kuraya, çok sayıda vatandaş katıldı...

Afyonkarahisar Bayat toki projesi Haberi

Afyonkarahisar Bayat toki projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesi’nde inşa edilecek 94 konutun ihalesi yapıldı. 25 Ekim, Salı günü gerçekleşen ihale kapsamında ayrıca cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan konutların 78’i 2+1 planında, 16’sı ise 3+1 planında inşa edilecek.

Ticaret alanı, park ve cami bir arada tasarlanarak, insanların geniş bir bölgede rahat hareket etmeleri sağlandı. Bina cephelerinde Afyonkarahisar’ın geleneksel mimari dokusu dikkate alındı.

TOKİ...