13 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Bolvadin iş hanı

Afyonkarahisar Bolvadin iş hanı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesinin iştiraki olan Bol-Giy-San Anonim Şirketi tarafından ilçede yürütülen modern işhanı inşaatının hızla devam ettiği bildirildi...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bolvadin Belediyesi kat karşılığı 32 adet iş yeri yaptıracak! 

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı kat karşılığı bina yaptıracak. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

TOKİ Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını sürdüren eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar projesi için düğmeye bastı.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Afyonkarahisar'da arazi kavgası:1 yaralı!

Afyonkarahisar'a bağlı, Bolvadin ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Afyonkarahisar İli, Bolvadin, Sultandağı ve Çay ilçeleri sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar'da inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde inşaat işçilerini taşıyan minibüs devrildi, kazada 7 kişi yaralandı...

Afyonkarahisar Bolvadin iş hanı Haberi

Afyonkarahisar Bolvadin iş hanı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesinin iştiraki olan Bol-Giy-San Anonim Şirketi tarafından ilçede yürütülen modern işhanı inşaatının hızla devam ettiği bildirildi.

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap hissedarlarla yapılan anlaşma sonucunda yapımına başlanılan inşaatı yerinde incelediler. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen işhanının çarşı merkezinde modern gelişmelere öncülük etmesi ve diğer mülkiyet sahiplerine de örnek olması...