19 / 05 / 2024

Afyonkarahisar boş arsa

Afyonkarahisar boş arsa

İMO İl Temsilcisi B. Sinan Millik, şahsi görüşü olarak inşaat sektörünün daraldığını Afyonkarahisar’da arsa üretimine ihtiyaç duyulduğunu, Türkiye’de için de acilen müteahhitlik yasası çıkarılması gerektiğini açıkladı.

Afyonkarahisar ve İstanbul'da 6 adet arsa satılıyor! 

Afyonkarahisar ve İstanbul'da yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar?

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

İki ilde satılık 5 arsa!

Diyarbakır ve Afyonkarahisar'da yer alan beş adet arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

O belediye KDV’den muaf 5 arsa satacak! Arsa almak isteyenlere müjde!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, KDV’den muaf 5 adet arsa satacağını açıkladı. Satış fiyatları tek tek belirlenen arsalar, 22 Kasım’da ihaleyle satılacak.

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

O ildeki 15 adet arsa ve arazi KDV'den muaf satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim müjdesi! 

Afyonkarahisar İhsaniye Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde yer alan 15 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İhsaniye'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? 

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Boğaziçi Arsa Lapseki'de imarlı arsa satışları başladı! 1 milyon 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Boğaziçi Arsa Lapseki, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 15 dakika mesafede, boğazın kalbinde hayata geçiriliyor. Peki Boğaziçi Arsa Lapseki'de arsa büyüklükleri ve fiyatlar ne kadar? 

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!

Apartman hayatının boğuculuğu yaşanan doğal afetler pek çok insanın uygun fiyatlı arazi aramasına neden oldu. Uygun fiyatlı arsa arayışında olan vatandaşlar için Milli Emlak’tan asgari ücretli arsa imkanı! 465 metre kare arsa için 10 bin TL yetiyor!

Afyonkarahisar boş arsa Haberi

Afyonkarahisar boş arsa

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İl Temsilcisi B. Sinan Millik, şahsi görüşü olarak inşaat sektörünün daraldığını Afyonkarahisar’da arsa üretimine ihtiyaç duyulduğunu, Türkiye’de için de acilen müteahhitlik yasası çıkarılması gerektiğini açıkladı. TMMOB İnşat Mühendisleri Odası Afyonkarahisar Temsilcisi Bayram Sinan Millik il genelinde inşaat sektörünü değerlendirdi.

PİYASADA YAPRAK KIPIRDAMIYOR

Oda Temsilcisi B. Sinan Millik, diğer sektörlerde de hissedildiği şekilde inşaat sektöründe de büyük bir durgunluk yaşandığını söyledi. Piyasada yaprak kımıldamadığını belirten Millik; “2016 yılında Şubat ayı ortasına gelmemize rağmen yapı ruhsatı almak üzere Belediye’ye hiçbir başvuru yok. Piyasa bu anlamda tamamen durgun. Abartısız yaprak dahi kımıldamıyor. Şahsi görüşüm bu durumda piyasada satışta sözkonusu olmadığı yönünde. Çok fazlaca yeni yapı var. Ama satış yok. Bundan dolayı beklemek istemeyen satıcıların fiyat düşürdüklerini duyuyoruz” dedi.

TOKİ İMALATI PİYASAYI...