02 / 05 / 2024

afyonkarahisar briket ev inşası

afyonkarahisar briket ev inşası

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Bir emeklinin maaşı artık ev kirasına yetmiyor! Fahiş kiralar emeklileri de vurdu!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Avukat Burcu Köksal, bir emeklinin maaşının artık ev kirasına yetmediğini belirtti. İşte Köksal'ın konu ile ilgili o açıklaması...

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

TOKİ Afyonkarahisar Merkez’de 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Merkez ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar Başmakçı’da 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Başmakçı 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Başmakçı projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Başmakçı 2022 ucuz konut projesi...

Türkiye, Suriye’nin kuzeyine briket evler inşa ediyor! Güvenli bölgelerde yeni kentler gün yüzüne çıkacak!

Uluslararası yardım kuruluşları ve Türk sivil toplum kuruluşlarının (STK) desteğiyle Suriye topraklarında başlatılmış olan briket ev çalışmaları hız kesmeden sürüyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

Mardinli lise öğrencileri İdlib'de 6 briket ev yaptırdı!

Mardinli lise öğrencileri biriktirdiği harçlıklarıyla Suriye'nin İdlib şehrinde 6 briket ev yaptırdı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Afyonkarahisar'da inşa edilen Keşkek Evi tartışma yarattı!

Afyonkarahisar'da konuklara ‘keşkek’ ikram etmek için 1.2 milyon TL’ye “Keşkek Evi” inşa edildi. Söz konusu ev tartışmalara neden oldu. 

Sadakataşı Derneği, Suriyeli çocukları sıcak yuvaya kavuşturuyor!

Sadakataşı Derneği, Suriye'deki savaşta anne ve babasını kaybeden 12 yaşındaki Zeynep ve ailesi için briket ev inşa etti.  

afyonkarahisar briket ev inşası Haberi

afyonkarahisar briket ev inşası

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri Suriyeli ihtiyaç sahibi bir aileye ev inşa etmek için para topladı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Dinar Fatih Ortaokulu öğretmenlerinin aralarında topladıkları paralarla Suriye'de İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi bir aileye verilmek üzere briket ev inşa edildi. 

Okul Müdürü Murat Nail Üner, "İHH İnsani Yardım Vakfı aracılığı ile okul olarak yapmış olduğumuz bağış vesilesiyle Suriye'de briket ev inşa edilerek muhtaç durumda bulunan aileye teslim edilmiştir. Emek veren tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun" dedi.

Sadakataşı, İdlib'teki 250 briket evi savaş mağdurlarına teslim...