18 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu ve Gençlik Merkezi

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu ve Gençlik Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

7 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sosyal Konut Projesi 2022! Afyon ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Afyonkarahisar'da kaç konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

TOKİ Afyonkarahisar 750 konut kurası çekildi!

TOKİ Afyonkarahisar'da inşa edeceği 750 konutun hak sahiplerini, kurayla belirledi. Tınaztepe Spor Salonu'nda gerçekleşen kuraya, çok sayıda vatandaş katıldı...

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı projesinde ilk etap başladı!

Afyonkarahisar’da yaklaşık maliyeti 27 milyon TL’ye mal olacak “Cumhuriyet Meydanı” meydanı projesinde ilk etap başladı. Proje maliyeti ile kent tarihindeki en büyük projelerden biri olma özelliği taşıyor.

Afyon Cumhuriyet Meydanı ihalesine büyük ilgi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın ikinci dönem vizyon projelerinden olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin ihalesine 16 istekli teklif verdi.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanı ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar'da hayata geçirilen olan Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin yapım ihalesi, 5 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da yapılacak.

Afyon'un yeni gençlik merkezi Ağustos'ta tamam!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Ağustos'ta tamamlanacak.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu 2018'de tamam!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da inşa edilen Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde inşaat tam gaz ilerliyor. 20 milyon liraya mal olacak tesis, 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor.

Muratpaşa Belediyesi'nden 5 spor salonu!

Muratpaşa Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 5’inci spor salonunu 75’inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ne inşa ediyor.

Osmaniye İstiklal Spor Kulübü Tesisleri'nde yıkım gerilimi!

1921 yılında kurulan ve Cumhuriyet tarihinden daha eski olan Osmaniye İstiklal Spor belediyenin yıkım kararına tepkili. Bugün yıkım için tesislere zabıta ekipleri ve iş makinaları gitti. Sporcular ise tesislerin önünde bekliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu ve Gençlik Merkezi Haberi

Afyonkarahisar Cumhuriyet Spor Salonu ve Gençlik Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından geçen aylarda ihalesi yapılan ve ardından temeli atılan Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Toplamda 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen tesis bölgenin yeşil alan ve spor tesisi ihtiyacını karşılayacak. 


Donatılar Belediyeden 

Yaklaşık 20 milyon liraya mal olacak tesisin 2018 yılı başında tamamlanması hedefleniyor. Tesiste 4 antrenman ve müsabaka salonu ve gençlik merkezi yer alacak. Çay bahçeleri, oyun alanları ve tartan pistli yürüyüş parkurlarından oluşan sosyal donatılar ve rekreasyon düzenlemesi ise Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılacak. 


6 bin metrekarelik alan 

Devam eden inşaat hakkında Odak Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Sercan Sayına konuşan Şantiye Şefi Sorumlusu Metin Yelver; "Burası çevre ile birlikte sahamızın içerisinde 10 bin metre kare sahamız var....