06 / 07 / 2024

Afyonkarahisar Dinar çalışmaları

Afyonkarahisar Dinar çalışmaları

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı açıklamada, 2016 yılı afsalt serim döneminin açıldığı belirtildi.

İzmir-Afyonkarahisar-Ankara YHT projesinde kazı çalışmaları başladı!

Uşak'ın Eşme ilçesinde İzmir-Afyonkarahisar-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi Eşme-Salihli kesiminde kazı çalışmaları başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazı Başlangıç Töreni'ne katıldı.

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuru tarihleri!

Afyonkarahisar Dinar TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 37 konut bulunuyor.

Ankara-İzmir hızlı tren çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

Ankara-İzmir hızlı tren demiryolu hattının Polatlı-Afyonkarahisar ve Uşak-Salihli kesimlerinin çalışmalarına ilişkin CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı..

Afyon'da sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Afyonkarahisar merkez kentsel sit alanı içerisinde kalan yerlerde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Afyonkarahisar Dinar Devlet Hastanesi'nde son durum!

Afyonkarahisar Dinar Kaymakamı Mustafa Sahin'i ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, '150 Yataklı Yeni Dinar Devlet Hastanemizde ise yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni hastanemize kısa sürede kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Dinar'da asfalt serim çalışmaları başladı!

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar yaptığı açıklamada, 2016 yılı afsalt serim döneminin açıldığı belirtildi.

Bedesten Çarşısı'nın çalışmalarında sona gelindi.

Fransız bir mimara çizdirilerek yaptırılan Bedesten Çarşısı, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından restore ediliyor. Osmanlı dönemi eserlerinden olan çarşıda restorasyon çalışmaları son aşamaya geld

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

Afyonkarahisar Dinar'a yeni otogar yapılacak!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yeni otogar yapım çalışmaları kapsamında eski köy garajındaki yazıhanelerin yıkıldığı belirtildi. Otobüs yazıhanelerinin yıkımı Dinar Belediyesi ekipleri ve iş makineleri tarafından yapıldı.

Afyonkarahisar OSB asfalt çalışmaları incelendi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden asfalt ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Dinar'da 2015 yılı yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Dinar Belediyesi'nin Atölye Asfalt Ekipleri tarafından Dere Mahallesi, Toptepe Mahallesi ve Pınarbaşı Mahallesi yapılan sıcak asfalt serim sonrasında, İncirli Mahallesinde çalışmalar devam ediyor.

Afyonkarahisar Dinar çalışmaları Haberi

Afyonkarahisar Dinar çalışmaları

Afyonkarahisar Dinar ilçe Belediye Başkanı Saffet Acar başkanlığında yapılan toplantıda 2016 yılı yol yapım programı kapsamında ilçede 25 bin metrekare kilitli parke taşı, 75 bin metrekare ise sıcak asfalt serimi yapılacağı kaydedildi. İlçede ilk asfalt seriminin ise 2. etap TOKİ ve 110 konutlar güzergahı yolu olan Kandemir konutları bölgesinde başladığı ifade edildi. Dinar Belediyesi İş Atölyesi Asfalt İmalat Şantiyesinde yapılan asfalt serime işleminin koordinatörlüğünü Atölye Amiri Atanur Sağlam'm yaptığı da aktarıldı.



Ana Haber Gazetesi



Haber Afyon Gazete 3'te şu şekilde yer aldı...



Afyonkarahisar Dinar Belediyesi tarafından, ilçede sıcak asfalt serimi çalışmasının devam ettiği belirtildi. İlçede 75 bin metrekare sıcak asfalt serimi kapsamında 2. etap TOKİ ve 110 konutlar güzergahı yolu olan Kandemir konutları bölgesinden başladığı kaydedildi. Belediye İş Atölyesi şantiyesinde imal edilen...