29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Dinar yeni otogar

Afyonkarahisar Dinar yeni otogar

Bu yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan proje ve işleri açıklayan Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, bu kapsamda ilçeye yeni otogar yapımının gündemde olduğunu belirtti.

Afyonkarahisar Dinar'a yeni otogar yapılacak!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yeni otogar yapım çalışmaları kapsamında eski köy garajındaki yazıhanelerin yıkıldığı belirtildi. Otobüs yazıhanelerinin yıkımı Dinar Belediyesi ekipleri ve iş makineleri tarafından yapıldı.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

TOKİ o projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 368 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tam 368 konutluk yeni proje geliyor...

Afyonkarahisar'da kazıda bulunan çömleklerden birinde insan kemikleri çıktı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yapılan bir inşaat sırasında, TOKİ Mahallesi'nde bulunan bir arsada Roma dönemine ait olduğu düşünülen bir lahit keşfedildi. 

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle tam 189 yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 konutluk iki yeni proje geliyor... Merakla beklenen Afyonkarahisar TOKİ 2023 projelerinin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak...

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar projeleriyle 189 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyonkarahisar projeleri detayları...

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

TOKİ’den Afyonkarahisar Dinar’da 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar Dinar yeni otogar Haberi

Afyonkarahisar Dinar yeni otogar

Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye yönetimi olarak 2016 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri açıkladı. 


2016 PROJE YILI 


Bu yıl içerisinde ilçeye yeni bir otogar yapım projesini hayata geçirmek istediklerini ifade eden Saffet Acar, projenin özel bir mimarlık firması tarafından hazırlandığını, proje üzerinde çalıştıklarını ifade etti. Saffet Acar, bir diğer büyük projenin de İstasyon Caddesi'nde başlanılan yolun devamı olan ve Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek proje olduğunu kaydetti. Acar; "Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi önünden başladığımız ve öğretmen evine kadar yapımı biten şehir içi değişim programı kapsamında yapılan yolun ikinci etap çalışmaları başlayacaktır. Bu projelerimizin yanı sıra, kilitli parke taşı, kaldırım, sıcak asfalt serimi, çocuk oyun parkları ve fitness spor aletleri kurulum çalışmalarımız da 2016 yılında başlayacaktır" dedi. 


6 BİN ÇİÇEK DİKİLDİ


Bu yıl...