08 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahası ihalesi

Afyonkarahisar Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahası ihalesi

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 7 adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatlı sahanını ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahasını ihaleye çıkartıyor. İhaleleri 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Afyon İscehisar'ın Seydiler beldesindeki doğal alanlar turizme açılacak!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Seydiler beldesinin, doğal güzellikleri ve peribacaları ile turizm potansiyelinin yüksek olduğu bildirildi.

Niğde'de doğal mineralli su sahası ihale edilecek!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bor ilçesinde bulunan doğal mineralli su arama ruhsat sahasını ihaleye çıkartıyor. Söz Konusu sahanın ihalesi 24 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Afyonkarahisar'da 7 jeotermal ihalesi yapılacak!

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 7 adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatlı sahanını ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahasını ihaleye çıkartıyor. İhaleleri 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Isparta'da 2 adet jeotermal saha ve doğal mineralli su sahası ihale edilecek!

Isparta İl Özel İdaresi tarafından Senirkent-Gençali, Merkez-Yakaören ve Şarkikaraağaç-Arak mevkiilerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama Sahası ve 1 adet Doğal Mineralli Su Arama sahası 275 bin TL'ye ihaleye çıkıyor.

Kastamonu'da 2 jeotermal ve doğal mineralli su sahaları ihale edilecek!

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından İnebolu ve Ağlı ilçelerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 53 bin 933,43 TL'ye ihale edilecek.

Bolu'da 7 jeotermal ve doğal kaynak sahaları ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Merkez, Göynük ve Mudurnu ilçelerinde 7 jeotermal kaynak ile doğal mineralli su arama sahası 575 bin TL'ye ihale edilecek.

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'un Beykoz, Şile, Sarıyer, Büyükçekmece, Pendik, Eyüp, Çatalca, Küçükçekmece, Başakşehir ilçelerinde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular 26 Şubat tarihinde saat 09:00'da ihale edilmeye başlayacak.

Kırşehir doğal taş sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Türkiye'deki doğal taş rezervinin yüzde 4,3'üne sahip olan Kırşehir'de yatırımları arttırarak bu sektörde Afyonkarahisar ve Muğla yakalamayı hedeflediklerini söyledi....

Doğal gaz için 8 ilçe müracaat yaptı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Nüfusu 10 bini aşan yerlere müracaat halinde BOTAŞ'ın doğal gaz hattı götüreceğini söylemiştik. Ne yazık ki şu ana kadar 8 ilçemiz müracaat etti" dedi...

Enerji Sektörü Doğal Gaz Piyasası Sonuç Raporu tanıtım toplantısı!

Enerji Sektörü İnsan Kaynakları Envanteri Projesi Doğal Gaz Piyasası Sonuç Raporu tanıtım toplantısı Meyra Otelde düzenlendi. Toplantıya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sektör temsilcileri ve bürokratlar katıldı.

NeoGölPark İstanbul Evleri Kemerburgaz'da doğal yaşam!

Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri, Kemerburgaz-Göktürk'e sadece 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri mevcut...

Doğal afetlere karşı İnsan Kovanı isimli bir şehir projesi geliştirildi!

Mimar kardeşler Sunay Erdem ve Günay Erdem New York'un doğal afetlere karşı geliştirdiği kentsel dönüşüm projesi ödülüne layık görüldü. Arıların yaşamı örnek alınarak geliştirilen proje hızlı geçici konut sağlıyor..

Marmaris Kızkumu Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’nde yer alacak!

Muğla’nın Marmaris ilçesi Orhaniye Köyündeki Kızkumu’nun Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı’nın (UNESCO) Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’nde yer alabilmesi için çalışmalar başlatıldı...

Afyonkarahisar Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahası ihalesi Haberi

Afyonkarahisar Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahası ihalesi

7 (YEDİ) ADET JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATLI SAHANIN VE 1 (BİR) ADET DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA RUHSAT SAHASININ, AÇIK TEKLİF ARTIRMA USULÜ İLE AYRI AYRI İHALELERİ YAPILACAKTIR


Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:


5686 Sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi hükümleri kapsamında, aşağıda bilgileri verilen 7 (Yedi) adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatlı sahanın ve 1 (Bir) adet Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahasının, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Artırma Usulü ile ayrı ayrı ihaleleri yapılacaktır.


İhale Şartname ve Eklerinin:

Alınacağı Yer                            :  Afyonkarahisar İl Özel İdaresi, Encümen Müdürlüğü. Özel İdare...