06 / 05 / 2024

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'un Beykoz, Şile, Sarıyer, Büyükçekmece, Pendik, Eyüp, Çatalca, Küçükçekmece, Başakşehir ilçelerinde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular 26 Şubat tarihinde saat 09:00'da ihale edilmeye başlayacak.



JEOTERMAL KAYNAKLAR VE DOĞAL MİNERALLİ SULAR RUHSAT SAHALARI İHALE EDİLECEKTİR


İstanbul Valiliğinden:


1 - İhale Konusu İşler :

5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 10. maddesinin 1. fıkrası (c) bendi ve aynı Kanuna bağlı Uygulama Yönetmeliğinin 17. maddesi hükümleri kapsamında, aşağıda bilgileri verilen Jeotermal Kaynaklar/ Doğal Mineralli Sular Ruhsat sahalarının, 2886 sayılı Kanunun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile ayrı ayrı ihaleleri yapılacaktır.


2 - Tahmin edilen Bedel:


Beykoz Akbaba 50 bin 331,96 TL

Şile Kurfallı 30 bin 558,87-TL

Sarıyer Kumköy 56 bin 963,42-TL

Büyükçekmece 117 bin 295,51-TL

Pendik Göçbeyli 89 bin 878,50-TL

Eyüp Pirinççi 74 bin 845,78-TL

Çatalca İnceğiz 44 bin 730,73-TL

Çatalca Kalfaköy 56 bin 689,07-TL

Beykoz Akbaba 28 bin 761,12-TL

Çatalca İhsaniye 50 bin 426,87-TL

Küçükçekmece 43 bin 123,70-TL

Eyüp Göktürk 26 bin 963,42-TL

Başakşehir 89 bin 371,41-TL

Eyüp Işıklar 41 bin 337,28-TL

Eyüp Mimarsinan 26 bin 963,42-TL

Eyüp 50 bin 688,96 TL



3 - İhale Şartname ve Eklerinin:

a) Alınacağı Yer                                  :  İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı - Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü- Hirka-i Şerif Mah. Adnan Menderes Vatan Bulvarı No:64 Fatih-İSTANBUL

b) Hangi Şartlarda Alınacağı               :  - İhaleye girecek olan isteklilerin şartname ve eklerini, 200 TL bedel karşılığında satın almaları zorunludur.

                                                               - İstenildiğinde İhale şartname ve ekleri ücretsiz olarak mesai saatler içerisinde yukarıda yazılı adreste görülebilir.

                                                               - Şartname bedeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Saymanlık Müdürlüğüne yatırılacaktır.

4 - İhalenin:

a) Yapılacağı Yer                                :  İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı - Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü toplantı salonu. İstanbul Valiliği Ek Hizmet Binası, Hirka-i Şerif Mah. Adnan Menderes Vatan Bulvarı No:64 Fatih/İSTANBUL

b) Yapılacağı Tarih/Saat                      :  Yukarıda belirtilen tarih ve saatte ayrı ayrı yapılacaktır.

c) Usulü                                              :  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü

5 - Tekliflerin :

a) Verileceği Yer                                 :  İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı - Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü toplantı salonu. İstanbul Valiliği Ek Hizmet Binası, Hirka-i Şerif Mah. Adnan Menderes Vatan Bulvarı No: 64 Fatih/İSTANBUL adresinde toplanacak komisyona verilecektir.

b) Son Teklif Verme Tarih/Saat          :  26.02.2015 Perşembe günü ihale saatine kadar.

6 - İhaleye Katılma Belgeleri:

İhaleye katılacaklar aşağıdaki belgeleri kapalı teklif zarfı içerisinde komisyona sunacaklardır.

a) Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası,

b) Gerçek kişi istekliler;

Gerçek Kişi İstekliler;

1 - Yılı içerisinde alınmış yerleşim yeri belgesi.

2 - Noter onaylı İmza Sirkülerinin aslı veya kurumca onaylı sureti

3 - T.C. kimlik numarasını içeren yıl içerisinde alınmış onaylı nüfus cüzdanı sureti,

c) Tüzel kişi istekliler;

1- Tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, İlk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

2 - Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile Yönetimin noter onaylı imza sirkülerinin aslı veya kurumca onaylı sureti.

3 - Bağlı olduğu vergi dairesi, İli ve vergi numarasını gösterir, yıl içerisinde alınmış, onaylı vergi levhası

d) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyorsa istekli adına teklifte bulunacak olan kişilerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenlerin noter onaylı imza sirkülerinin aslı veya kurumca onaylı sureti.

e) Ortak girişim olması halinde, noter tasdikli ortak girişim beyannamesi.

f) Yurt dışından yapılacak olan başvurularda istenilen belgelerin tümünün T.C. Başkonsolosluklarınca veya T.C. Dışişleri Bakanlığınca onaylı olması gerekmektedir.

g) İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğünden alınan, okuyup kabul edildiğine dair her sayfası imzalanmış ihale şartnamesi.

h) İhale konusu işe ait yukarıda belirtilen miktardaki geçici teminatın yatırıldığına dair makbuz veya süresiz banka teminat mektubu.

ı) Şartname ve eklerini satın aldıklarına dair vezne alındı makbuzu.

i) İhale Tarihinden itibaren en çok 15 gün öncesine ait vergi borcu bulunmadığına dair belge.

k) 2886 sayılı Kanun uyarınca yapılan ihalelere katılmaya yasaklı olmadığına ilişkin yazılı taahhütname.

7 - İsteklilerin 5686 Sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 4.Maddesinde belirtilen; medeni hakları kullanmaya ehil Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, statüsünde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sularla ilgili faaliyet yapabileceği hususunun belirtildiği Ticaret sicil gazetesi.

8 - İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale şartnamesinde ve ilanda öngörülen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerini ihale saatine kadar üzerinde işin adının yazılı olduğu kapalı zarf içerisinde ihale komisyonu başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

9 - İstekliler tekliflerini, muhammen bedel üzerinden açık teklif usulü ile verecektir. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle noter tescilli sözleşme ve taahhütname imzalanacaktır.

10 - Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler, telgraf veya faks ile yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak müracaatlarda ihale saatinde iştirakçi olmaması durumunda posta ile gelen zarf içersindeki teklifi son teklif sayılacaktır.

11 - İhale Komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.



Geri Dön