17 / 05 / 2024

Afyonkarahisar hayvancılık bölgesi

Afyonkarahisar hayvancılık bölgesi

Afyon Valisi Güner: "Bu şehirde hayvancılık var olacak, uluslararası ihracat devam edecek diyorsak, kendimizi geliştirmek, marka tescillerimizi yapmak, kendimizi daha fazla denetletmek, işi daha ileri hale getirmek zorundayız" dedi.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Güngör, İbrahim Özgür Güngör ve  Resul Güngör ortaklığında kuruldu.

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Çiftçi tarafından kuruldu.

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Dabbagh Rent a Car Kuyumculuk Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Omar Farooq B. Al Dabbagh tarafından kuruldu.

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Sahi Yapı Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Sahi Yapı Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim Makas ve Abdullah Çakmak ortaklığında kuruldu. 

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Eymen İnşaat Mühendislik Tarım Gıda Ve Hayvancılık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç tarafından kuruldu. 

Aksakal Otomotiv Nakliyat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksakal Otomotiv Nakliyat İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeliyle Aziz Aksakal tarafından Pendik'te kuruldu.

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirciler Grup İnşaat Mobilya Turizm Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Demirci tarafında kuruldu. 

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dilalbaqi Taşımacılık Turizm Gıda Hayvancılık İnşaat Ve İnşaat Malzeme.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Read Sabah Shortanı tarafından kuruldu. 

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeri İnşaat Yapı Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çeri tarafından kuruldu. 

Afyonkarahisar hayvancılık bölgesi Haberi

Afyonkarahisar hayvancılık bölgesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin, "Organize hayvancılık bölgesi faaliyetinin bu şehirde çok önemli olduğuna inanlardanım. Bu şehirde hayvancılık var olacak, uluslararası ihracat devam edecek diyorsak, kendimizi geliştirmek, marka tescillerimizi yapmak, kendimizi daha fazla denetletmek, işi daha ileri hale getirmek zorundayız" dedi.


Vali Güner, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ndeki, tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması konusunda yapılan çalışmalarda gelinen noktaları değerlendirmek üzere gerçekleştirilen toplantıya katıldı.


Proje ekibinden konu hakkında bilgi aldıktan sonra bir konuşma yapan Güner, kentin, hayvancılıkta marka bir şehir olduğuna dikkati çekti. Güner, Afyonkarahisar'daki hayvancılık sektörünün daha disipline hale getirilip daha verimli çalışmaların yapılması açısından bir organize hayvancılık bölgesinin hayata geçirilmesinin önemli olduğunu vurguladı. 


Söz konusu çalışmanın Gıda, Tarım ve Hayvancılık...