30 / 04 / 2024

Afyonkarahisar İGM toplantısı

Afyonkarahisar İGM toplantısı

Afyonkarahisar İGM Mart ayı toplantıları dünkü son birleşimle tamamlandı.Toplantıda komisyon raporları oylanarak karara bağlandı.

Afyonkarahisar İGM toplantısında imar raporları karara bağlandı!

Afyonkarahisar İGM Mart ayı toplantıları dünkü son birleşimle tamamlandı.Toplantıda komisyon raporları oylanarak karara bağlandı.

Afyonkarahisar Meclisi Ağustos toplantısına imarı konuşacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısını gerçekleştirmek üzere 1 Ağustos Pazartesi günü 19:00'da toplanacak.

Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Afyonkarahisar Susuz'da bulunan Afyon-1 Biyogaz Santrali Kapasite Artırımı Projesinin yapılamasına ilişkin ÇED toplantısı 16 Şubat 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilciliği genel kurul toplantısı yapıldı!

Mimarlar Odası Afyonkarahisar Temsilciliği'nin olağan seçimli genel kurul toplantısı 12 Aralık Cumartesi günü öğleden sonra Oda’da yapıldı.

Afyonkarahisar Metalik Magnezyum Üretim Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Afyonkarahisar İli, Emirdağ İlçesi' nde yer alan Metalik Magnezyum Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantıs 1 Eylül 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Afyonkarahisar Dinar Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artırımı Toplantısı 6 Haziran'da!

Afyonkarahisar Dinar'da Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Dinar Rüzgar Enerji Santrali Kapasite Artırımı projesi için düzenlenecek ÇED toplantısı 6 Haziran'da gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Kırma Eleme Tesisi projesi halk toplantısı 26 Mayıs'ta!

Afyonkarahisar'ın Iscehisar sınırları içerisinde Alimoğlu Tasarım Taahhüt Mermer İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için 26 Mayıs'ta halk toplantısı düzenlenecek.

Afyonkarahisar Rixos Termal Afyon projesi halk toplantısı 2 Nisan'da!

Asyagaz Enerji ve Petrokimya Ürünleri Turizm San. ve Tic. A.Ş tarafından Afyonkarahisar'da Rixos Termal Afyon projesi için 2 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Afyonkarahisar'da Emin Termal Otel Convention halk toplantısı 26 Mart'ta!

Afyonkarahisar'da Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San. Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Emin Termal Otel Convention projesi ile ilgili halk toplantısı 26 Mart'ta yapılacak.

Bolvadin Belediyesi Şubat toplantısında imar kararları alındı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilçe adına önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ın Başkanlığında yapılan toplantıda çok sayıda madde karara bağlandı.

Bolvadin Belediye Meclisi toplantısında imar planı görüşüldü!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı yapıldı, toplantıda ilce adına önemli kararlar alındı. Toplantıda imar planına yönelik fikirler görüşüldü.

Afyon 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yatırımlar anlatıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın 2014 yılının sonuncu ve 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

Afyonkarahisar İGM toplantısı Haberi

Afyonkarahisar İGM toplantısı

Afyonkarahisar Genel Meclisi'nin (İGM) Mart ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi dün tamamlandı. Toplantıya Meclis Başkan Vekili Selçuk Çirkin Başkanlık etti. 


OYUR'A YETKİ VERİLDİ

Toplantıda Bolvadin ilçe merkezinde okuyan 10 bin öğrenci kullanımına yönelik, ilçe merkezine Gençlik ve Kültür Merkezi yapılması talebinin, 2018 yılı yatırım programında değerlendirilmesi konusundaki, komisyon raporları karara bağlandı. İl Özel İdaresi Makine Parkında ihtiyaç duyulan iş makinesi, araç, malzeme ve ekipmanların temin edilmesi esnasında, mümkün olduğu takdirde KDV muafiyeti sağlayan ve Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğünce verilen Yatırım Teşvik Belgesi alınabilmesi, süre uzatımı yapılabilmesi ve kapatılabilmesi için gerekli işlemleri yapmak, gerekli belgeleri düzenlemek ve imzalamak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur'a yetki verilmesine karar verildi. 


HİZMET ARACI ALINACAK

Şuhut ilçesinin Oynağan köyünde, tapusunda...