28 / 07 / 2024

Afyonkarahisar İscehisar toki

Afyonkarahisar İscehisar toki

TOKİ tarafından Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi, Çukur Mahallesi’nde inşa edilecek 407 konutun ihalesi yapıldı.

Milli Emlak ihale: 3 ildeki 31 arsa ve arazi, 8 taksit fırsatıyla satılıyor! 

Afyonkarahisar İscehisar'da, Düzce Akçakoca'da ve Bursa'da yer alan 31 arsa ve arazi 8 taksitle satılıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Afyonkarahisar İscehisar’da 240 ay taksitle ucuz konut imkanı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar İscehisar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 30 Haziran 2020 olarak belirlendi.

TOKİ Afyonkarahisar 368 konut ihalesi 21 Mayıs'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Sadıkbey Mahallesi 368 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 496 yeni konut müjdesi!

Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi 496 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 20 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar 496 konut ihalesi 20 Mayıs'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi 496 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 20 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 368 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sadıkbey'de 368 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 368 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez'de 368 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Mayıs tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sinanpaşa 2020 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Afyonkarahisar Bayat 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Bayat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Afyonkarahisar İscehisar toki Haberi

Afyonkarahisar İscehisar toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi, Çukur Mahallesi’nde inşa edilecek 407 konutun ihalesi yapıldı. 23 Kasım, Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi yer alıyor.


Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 247’si 2+1 ve 160’ı ise 3+1 planında inşa edilecek.


Yatay mimaride konseptli projede konutlar, ilin geleneksel mimari dokusu dikkate alınarak tasarlandı. Modern mimari anlayış hâkim kılınarak mimari cephe elemanları, köşe süslemeleri, kat silmesi, pencere söveleri ve zemin kat seviyesine kadar taş kaplama gibi özellikler modernize edilerek uygulandı. Blok yerleşimleri yapılırken ortak kullanıma açık yeşil alanlar oluşturuldu.


TOKİ Haber  

       ...