24 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Kütahya projeleri

Afyonkarahisar Kütahya projeleri

Afyonkarahisar-Kütahya karayolu ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı, Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili oluyor.Afyonkarahisar - Kütahya karayolunda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya Emet yatırımcılarını bekliyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kamil Saraçoğlu: Kütahya'nın 2017 projeleri hazır!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, bölgedeki yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Saraçoğlu, ''2017 projelerimiz hazır'' dedi.

Kütahya Tavşanlı Otogarı'nın inşaatı bitti!

Kütahya Tavşanlı'nın 19 mahalle muhtarı Göbel Termal Tesisleri'nde ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu tür istişare toplantılarının son derece verimli sonuçlar ortaya çıkardığını söyleyerek projeleri anlattı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Modern projeleri kentin çehresini değiştirecek!

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

İzka İnşaat'tan Kütahya'ya 600 yataklı hastane!

Kütahya Belediyesi ve İzka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern projelerinin yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Dinar-Dazkırı-Sandıklı-Keçiborlu ve Afyonkarahisar-Kütahya bölünmüş yolları açılış törenine katıldı.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

Afyonkarahisar Kütahya projeleri Haberi

Afyonkarahisar Kütahya projeleri

Yoğun kar yağışı, Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili oluyor. Bu nedenle kapanan yolun yeniden trafiğe açılması için görevliler tarafından çalışma başlatıldı.


Yolun, Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya beldesi kesiminde araçları durduran polis ekipleri, sürücülerine geçiş izni vermiyor. Sürücü ve yolcular da yolun açılmasını bekliyor.


Yağış nedeniyle yolda çok sayıda hasarlı kaza yaşandığı...