29 / 04 / 2024

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..



CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Kasap sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kasap'ın soruları

1- 2002-2018 yılları arasında Bakanlığınız ile bağlı kurum ve kuruluşları tarafından Kütahya ili ve ilçelerini kapsayan kaç adet proje hazırlanmıştır?

2- Kütahya ili ve ilçelerini kapsayan bu projeler hangi tarihlerde yatırım programına alınmıştır? Projelerin başlama ve bitiş yılları ile proje tutarları ne kadardır?

3- Kütahya ili ve ilçelerini kapsayan projelerden yatırım programına alınan, ancak henüz başlamayan projeler var mıdır? Başlanma gerekçesi nedir?

4- Kütahya ili ve ilçelerini kapsayan yıllar itibariyle tamamlanan ve hizmete açılan projeler nelerdir? Bu projelerin ihale ve tamamlanma bedelleri ne kadardır?

5- Yatırım programına alınan projelerden bitiş tarihlerine göre tamalanmayan, bitiş tarihi uzatılan projeler mevcut mudur? Bu projeler hangi nedenden dolayı bitmemiş ve hangi tarihlere kadar uzatılmıştır? Yatırım tutarları ne olmuştur?

 


Geri Dön