09 / 05 / 2024

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldımı

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldımı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Dinar-Dazkırı-Sandıklı-Keçiborlu ve Afyonkarahisar-Kütahya bölünmüş yolları açılış törenine katıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

BİM'de Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye düştü!

BİM 2 Haziran 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kütahya porselen yemek takımı 1.899 TL'ye, Hisar 30 parça çatal, kaşık, bıçak takımı 829 TL'ye satılacağı belirtildi. İşte yeni ay kataloğu fiyat listesi...

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

TOKİ Kütahya 495 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldımı Haberi

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldımı

Merasimde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Türkiye'de karayolları konusunda destan yazıldığını dile getirdi. Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: "80 yılda 5 bin kilometre yol yapılmışken şu anda karayolları, 17 bin 600 kilometre bölünmüş yolla destan yazdı. Bu bakımdan karayollarını ve Bakanımızı alkışlıyoruz. Geçmişte bir Bolu Tüneli vardı. Geçmiş hükümetler 30 yılda bitiremedi. Dediler ki 'Bu bitmeyecek, bitiremeyeceğiz acaba bunu patates deposu mu yapsak?' O zamanki Başbakanımız, şu anda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Bolu Tüneli'ni derhal açın' diye talimat verdi ve açıldı."


Açılış merasiminde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’da önceki iktidarların gece gündüz küçük bir açılış gerçekleştirmenin yollarını aradıklarını, kendilerinin ise açılışları toplu yaptığını söyledi.


Çalışmaktan açılışlara zaman bile ayıramadıklarını vurgulayan Bakan Elvan, şöyle devam...