09 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Kütahya yolu

Afyonkarahisar Kütahya yolu

Afyonkarahisar-Kütahya karayolu ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı, Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili oluyor.Afyonkarahisar - Kütahya karayolunda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar YHT projesine ilişkin 4 soru mecliste!

Kütahya-Eskişehir-Afyonkarahisar Yüksek Hızlı Tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, projenin ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Kütahya Emet Yenice grup köy yolu açıldı!

2015-2016 yılı onarım ve stabilize programında grup köy yolunda bulunan Emet İlçesi Yenice, Göncek ve Doğanlar köylerine hizmet vermek için Kütahya İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5 km’lik yolun alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmalarında sona gelindi.

Kütahya Gediz'deki bağlantı yolu tamamlandı!

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Eskigediz Beldesi'nin Akçaalan Mahallesi ile Emet İlçesi arasındaki bağlantı yolunun yapımına başlandı.

Kütahya - Pazarlar bağlantı yolu bitiyor!

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin il bağlantı yolunun yapımında sona yaklaşılıyor. 4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmının tamamlandı, 800 metre kaldı.

Kütahya'da Radar Camii'nin temeli atıldı!

Kütahya’da, Radar Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Kütahya İl Müftülüğü tarafından yaptırılacak olan Radar Camii’nin temeli, düzenlenen törenle katıldı. Okmeydanı Mahallesi, Radar yolu üzerinde yaptırılacak olan Radar Cami’nin temeli dualarla atıldı.

Kütahya Göbel'in yol sorunu çözülecek!

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Göbel Termal tesislerinin yol sorunun tamamen çözüleceğini ve Kaplıca yolunun sıcak asfalt olacağını ve yolu 7 Metre genişliğinde yolda olabildiğince düzeltmeler yapılacağını söyledi.

Kütahya'ya 2 yeni okul yapılacak!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kütahya’ya 2 yeni okul binası daha yapılacağı müjdesini verdi. Bakan Avcı, AK Parti Kütahya İl Başkanlığı’nın Sevgi Yolu üzerindeki seçim bürosunda vatandaşlara hitap etti.

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Dinar-Dazkırı-Sandıklı-Keçiborlu ve Afyonkarahisar-Kütahya bölünmüş yolları açılış törenine katıldı.

Afyonkarahisar-Kütahya karayolu ulaşıma kapandı!

Afyonkarahisar-Kütahya karayolu ulaşıma kapandı. Yoğun kar yağışı, Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili oluyor.Afyonkarahisar - Kütahya karayolunda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Kütahya Simav yolları asfaltlandı!

Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel Idaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu

Kütahya TOKİ sakinleri asfalta kavuştu!

Kütahya 'nın Simav ilçesinde belediye İl Özel İdaresi'nin de desteği ile Muradınlar Mahallesi ile Eynal Kaplıcaları arasındaki yılların ihmali 3 kilometrelik stabilize yolu asfalta kavuşturdu.

Kütahya Hisarcık'ta yol trafiğe kapatıldı!

Kütahya Hisarcık 'ta yol trafiğe kapatıldı. Kütahya'nın Hisarcık ilçesi sanayi sitesinde tehlike arz eden yaya yolu belediye tarafından Karayolları Bölge Müdürlüğünün talebine istinaden trafiğe kapatıldı.

Kütahya Altıntaş-Aslanapa yolu tamamlandı!

Kütahya Vali Şerif Yılmaz, Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan ve Altıntaş - Aslanapa ilçeleri arasındaki 31.8 kilometre uzunluğundaki yolda incelemelerde bulundu...

Afyonkarahisar Kütahya yolu Haberi

Afyonkarahisar Kütahya yolu

Yoğun kar yağışı, Afyonkarahisar ile Kütahya arasındaki karayolunun bazı kesimlerinde etkili oluyor. Bu nedenle kapanan yolun yeniden trafiğe açılması için görevliler tarafından çalışma başlatıldı.


Yolun, Afyonkarahisar merkeze bağlı Anıtkaya beldesi kesiminde araçları durduran polis ekipleri, sürücülerine geçiş izni vermiyor. Sürücü ve yolcular da yolun açılmasını bekliyor.


Yağış nedeniyle yolda çok sayıda hasarlı kaza yaşandığı...