30 / 04 / 2024

Afyonkarahisar okul kapama

Afyonkarahisar okul kapama

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı tespit edilen 1 üniversite, 2 hastane, 59 okul, 38 dernek ve 4 vakıf kapatıldı.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul hayata geçirecek.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Afyonkarahisar'da 58.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi 26 Nisan'da!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığında okul inşaatı yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Nisan'da gerçekleşecek..

4 ilde 1 üniversite, 2 hastane, 59 okul kapandı!

Konya, Karaman, Aksaray ve Afyonkarahisar'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatı tespit edilen 1 üniversite, 2 hastane, 59 okul, 38 dernek ve 4 vakıf kapatıldı.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yeni okul müjdesi!

Afyonkarahisar Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesinde 16 derslik yeni okul yapımı için ön keşif yapıldı. Keşif sırasında yetkililere Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal’da eşlik etti.

Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi geliyor!

Başkan Çoban, Afyonkarahisar'a Bilim Merkezi kurulması yönünde bir dizi çalışmalar olduğunu anlatarak, hassasiyetlerinden dolayı başta Okul Müdürü Hakan Çallı, okul idarecileri ve öğrencileri tebrik etti.

Afyonkarahisar’da 500 derslik ihtiyacı var!

Afyonkarahisar’da 500 derslik ihtiyacıyla birlikte bin 500’ün üzerinde öğretmen açığı bulunuyor. Buda 24 derslikli 21 okul anlamına geliyor. Derslik sıkıntısından dolayı 31 okulda halen ikili öğretim yapılıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı özel sektörden okul binası kiralayacak!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ihtiyaç duyulan okul binası temini için bazı projeleri uygulamaya koyacaklarını, bunlardan birinin de "kamu-özel ortaklığı" olduğunu belirterek, "Özel sektör, okul binası yapacak, biz de eğitim hizmetini sunacağız" dedi

Afyonkarahisar Defterdarlığından 49 yıllığına arazi!

Afyonkarahisar Defterdarlığı merkeze bağlı Anıtkaya Kasabasındaki 867 bin 809 metrekare yüzölçümündeki imar dışı arazinin 49 yıllığına üst kullanım hakkını ihaleye çıkardığını açıkladı

Afyonkarahisar okul kapama Haberi

Afyonkarahisar okul kapama

Resmi Gazete yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname'deki listede, Konya, Karaman, Aksaray, ve Afyonkarahisar'da ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitenin yanı sıra dernek, hastane, diyaliz merkezi ile vakıflar da yer aldı. 


Buna göre, Konya'da 1 üniversite, 2 hastane, 1 diyaliz merkezi, 11 okul, 37 dernek, 4 vakıf ve 2 öğrenci pansiyonu kapatıldı. Aksaray'da 6 okul, Karaman'da da 3 okul ve 1 derneğin faaliyetlerine son verildi. Afyonkarahisar'da ise 39 okul ve 1 öğrenci yurdu kapatıldı.


Söz konusu dört ilde, 1 üniversite, 2 hastane, 1 diyaliz merkezi, 59 okul, 38 dernek, 4 vakıf ve 2 öğrenci pansiyonu ile 1 de öğrenci yurdu kapatıldı.


Öte yandan faaliyetlerine son verilen Mevlana Hastanesi ve Mevlana Üniversitesine polis ekipleri eşliğinde gelen yetkililer, demirbaş tespiti için...