29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar onarım işleri

Afyonkarahisar onarım işleri

Devlet Su İşleri 183. Şube Müdürlüğü; Afyonkarahisar'da yer alan lojmanların tadilatlarını, idari bina ve atölye binası tadilatını 9 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2022!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2022 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ, bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Kamuda yapım işleri ihalelerine ilişkin yeni düzenleme!

Kamu İhale Kurumu (KİK), mal ve hizmet alımı, yapım işleri ve elektronik ihale uygulama yönetmeliklerinde düzenlemelere gidildi.

Binalarda yönetim nasıl olmalı?

Birçok farklı kişinin yaşadığı apartmanlarda, yüzlerce evli büyük sitelerde kararların alınması zor. Bakım-onarım işleri, tadilatlar, alınan paralar, yönetici seçimi, kararlar alınması derken herkesin ortak bir noktada buluşması güç olabiliyor. Peki binalarda yönetim nasıl olmalı?

TOKİ Kuzey Ankara Girişi projesi onarım ihalesi yarın!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kuzey Ankara Girişi'ndeki konutlar için onarım ihalesi!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde Yer Alan 1-2-3-4-5-6-7-8 -9-10-11-12-14-16 ve 18 Etaplarda Muhtelif Bloklardaki Konutlara Ait Bakım Onarım İşi (E-ihale) ihalesi 10 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Saraybosna'da tramvay alımı ve rayların onarımı için 50 milyon avroluk ihale!

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'nın en temel şehir içi ulaşım aracı olan tramvayların yenilenmesi ve rayların onarılması için 50 milyon avroluk iki ayrı ihaleye çıkılacağı açıklandı...

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Çatı onarımına tüm kat malikleri katılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Beş katlı,beş daireli bir binanın en üst katında oturmaktayım. Ancak çatı akmakta. Bu çatının onarımı için kış gelmeden girişimde bulunmalıyım. Buna tüm kat malikleri katılmalı mı?' sorusunu yanıtladı.

Kat maliklerinin onayı alınmadan onarım yapılabilir mi? 

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Sitelerde kat maliklerinin rızası alınmadan inşaat, onarım, dış badana ve boya yaptırılabilir mi? Bağımsız bölümlerin onarımı için kat maliklerinin rızası gerekli midir?' sorusunu yanıtladı.

Çatı onarımı ortak gider midir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '2 katlı evimiz var. Alt katta amcam oturuyor. Çatının onarılması gerekiyor. Onarımı için alt katta oturan amcam para vermeyeceğini söylüyor. Nasıl yol izlemeliyim?' sorusunu yanıtladı.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Afyonkarahisar onarım işleri Haberi

Afyonkarahisar onarım işleri

Devlet Su İşleri 183. Şube Müdürlüğü; Afyonkarahisar'da yer alan lojmanların tadilatlarını, idari bina ve atölye binası tadilatını ihaleye çıkarıyor. 


Söz konusu tadilat işi 30 günde tamamlanacak. İhalesi; 9 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da Adnan Menderes Bulvarı Konya yolu üzeri Afyonkarahisar'da yapılacak. 



İHALE İLANI: 

BİNA TESİSLERİ ONARIM DEVLET SU İŞLERİ 183.ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 595111


BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


SUBE MÜDÜRLÜĞÜ-183 DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İSLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


AFYONKARAHÎSAR 183 ŞUBE BİNA TESİSLERİ ONARIMI İNŞAATI yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19


uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/120805


1-idarenin


a) Adresi Adnan Menderes Bulvari Konya Yolu 03040 AFYONKARAHİSAR MERKEZ/AFYONKARAHİSAR


b) Telefon ve faks numarası 2722168565 - 2722168569


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği...