17 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi nerede

Afyonkarahisar Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi nerede

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ali Çetinkaya Kampüsünde yapımı devam eden Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar ve İstanbul'da 6 adet arsa satılıyor! 

Afyonkarahisar ve İstanbul'da yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar?

İzmir ve Afyonkarahisar'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul arayanlara müjde! 

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 21 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satışa sunulan arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

3 ilde 1.700 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Afyonkarahisar, Erzurum ve Hatay'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenleniyor. Arazilerin aylık kira bedelleri 1.700 TL'den başlıyor.

Belediye 3 iş yeri ve 1 arsa satacak! Kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Bolvadin Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Şazi ve Gölbaşı'nda yer alan 3 adet iş yeri ve 1 adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 7 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar'da 24 adet gayrimenkul 6, 12 ve 24 ay taksit fırsatıyla satışta! Sakın kaçırmayın!

Afyonkarahisar Emirdağ'da Adayazı ve Bademli Mahallesinde yer alan 22 adet taşınmaz ihaleyle satışa çıkarıldı. Peki satışa çıkarılan taşınmazların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

Afyonkarahisar'da 13.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı 13 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kayseri'deki Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı!

Eğitim yatırımlarının hız kesmeden devam ettiği Kayseri'de, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi açıldı.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

Afyonkarahisar Milli Emlak'tan satılık 47 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesinde yer alan 47 gayrimenkulü satıyor...

Afyonkarahisar Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi nerede Haberi

Afyonkarahisar Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi nerede

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Ali Çetinkaya Kampüsünde yapımı devam eden Onkoloji ve Hematoloji Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.


Solak, inşaat alanında yapımında son aşamaya gelinen Nükleer Tıp ve Radyoterapi Merkezi ile ilgili olarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. İnşaat alanında devam eden altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile ilgili incelemelerde bulunan Solak,  2015 yılı bitmeden açılışı yapılması planlanan Nükleer Tıp ve Radyoterapi Merkezinin hizmet vermesiyle vatandaşların pek çok hizmeti Afyonkarahisar’da alabileceklerini belirtti.


Solak, Nükleer Tıp ve Radyoterapi Merkezinde kullanılacak olan cihazların büyük bir çoğunluğunun temin edildiğini belirterek inşaatın tamamlanması ve gereken altyapı ve çevre düzenlemelerinin yapılması ile birlikte açılışın yapılmasının planlandığını kaydetti.


Afyon...