02 / 05 / 2024

Afyonkarahisar otopark ihalesi

Afyonkarahisar otopark ihalesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı mülkiyetindeki 114 araç kapasiteli otoparkı 1 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te 3 yıllığına kiraya verecek. Otoparkların yıllık muhammen bedelleri 130 bin TL.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar 213 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştiriliyor.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 201 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a millet bahçesi müjdesi! İhalesi bugün!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar otopark ihalesi Haberi

Afyonkarahisar otopark ihalesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı; 4 bölgede 114 araç kapasiteli otoparkı 3 yıllığına kiraya verecek. Park yerlerinin yıllık muhammen bedelleri 130 bin TL. 


İhaleleri; 1 Ekim 2014 tarihinde saat 14.00'te Karaman İş Merkezi'nde yer alan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda Encümen huzurunda açık ihale usulü ile yapılacak.


İHALE İLANI :



114 ARAÇ KAPASİTELİ OTOPARK BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1175223


AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN


Mülkiyeti / Tasarrufu Belediyemize ait aşağıda mevkileri yazılı olan yerler Açık Otopark olarak kullanılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık arttırma ) usulü ile şartname ekindeki krokide metraj ve araç kapasiteleri gösterildiği şekilde sözleşme tarihinden itibaren 3 (üç) yıl süre ile kiraya verilecek olup, toplam 114 araç kapasiteli ücretli park yerlerinin yıllık muhammen bedeli K.D.V. hariç...