29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Sadıkbey Mahallesi

Afyonkarahisar Sadıkbey Mahallesi

Afyonkarahisar'da Sadıkbey Mahallesi sakinleri, mahalleye ulaşımın sağlandığı kavşaklardan birinin kapatılmasına, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunu kısa süre trafiğe kapatarak tepki gösterdi. Bazı mahalle sakinleri, parke taşlarını sökerek attı.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Belediye imarlı 4 arsa satacak! İhale tarihi ve saati tek tek açıklandı!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

Afyonkarahisar'da kazıda bulunan çömleklerden birinde insan kemikleri çıktı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde yapılan bir inşaat sırasında, TOKİ Mahallesi'nde bulunan bir arsada Roma dönemine ait olduğu düşünülen bir lahit keşfedildi. 

Belediye ticaret ve konut imarlı 5 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022!

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey kura sonucu 01.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyonkarahisar Sadıkbey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

TOKİ Afyonkarahisar Sadıkbey başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Sadıkbey projesi başvuruları bugün başladı.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Sadıkbey Mahallesi Haberi

Afyonkarahisar Sadıkbey Mahallesi

Afyonkarahisar'da Sadıkbey Mahallesi sakinleri, mahalleye ulaşımın sağlandığı kavşaklardan birinin kapatılmasına, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunu kısa süre trafiğe kapatarak tepki gösterdi.


Yol kenarında toplanan mahalle sakinleri, Karayolları'nın geçtiğimiz günlerde yol düzenleme çalışmasının ardından Afyonkarahisar-Kütahya karayolunun Sadıkbey Mahallesi’ne dönüş için kullanılan kavşağı kapatmasını protesto etti.


Kavşağın kapatılmasıyla şehir içi toplu taşıma araçlarının kullandığı güzergahın ve bahçelerine giden yolun kapandığını belirten mahalle sakinleri, Afyonkarahisar-Kütahya karayolunu trafiğe kapattı.


Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma sevk edildi. Afyonkarahisar Emniyet Müdürü İbrahim Özel de bölgeye gelerek mahalle sakinlerini yolu açmaları konusunda ikna etmeye çalıştı.


Bu sırada bazı mahalle sakinlerinin daha önce kavşak olarak kullanılan yerdeki parke taşları ve bariyerleri sökerek yol kenarına attığı gözlendi.


Mahalle sakinleri, Özel'in çabaları sonucu, bir süre sonra yolu trafiğe...