13 / 05 / 2024

Afyonkarahisar TSO hizmet binası açılışı

Afyonkarahisar TSO hizmet binası açılışı

Afyonkarahisar TSO hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser TSO hizmet binasının açılışında konuşma yaptı.

Bursa Orhangazi'de imar alanı kalmadı!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın İnşaat Meslek Komitesi hafta sonu Orhangazi TSO hizmet binasında bir araya geldiler.

Afyonkarahisar'da hizmet rekorları kırılacak!

"Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Afyonkarahisar'da bizim dönemimizde yol, su, kaldırım, çocuk parkı ve diğer hizmetlerin sağlamasında rekorlar kırıldı. İnşallah gelecek yıllarda da yaptığımız hizmetler artarak devam edecek" dedi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

TOKİ 10 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Afyon imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova'da zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Afyonkarahisar Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü'ne yeni bina!

Tüm kurumların vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaları için talimatlarda bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Yalova TSO'ya 4 bin metrekarelik yeni bina yapılacak!

Yalova TSO, hizmet binasını 10 kat büyütmeye hazırlanıyor. YTSO, mevcudunun 10 katı büyüklüğe sahip olacak yeni hizmet binasının temelini yıl sonuna doğru atmayı planlıyor.

Afyonkarahisar'da belediyeye ait arsa 7 milyon TL'ye satılıyor!

Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan belediyeye ait arsa 7 milyon TL'den ihaleye çıkıyor. Söz konusu arsanın ihalesi 3 Eylül'de Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda yapılacak...

Afyonkarahisar'da satılık 2 adet gayrimenkul: 15 milyon 193 bin liraya!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyonkarahisar Akşin Köyü'nde yer alan 2 adet arsayı arsayı satışa çıkardı. İhale 2 Temmuz 2014 tarihinde saat 14:00'te Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar TSO hizmet binasının açılışı gerçekleşti!

Afyonkarahisar TSO hizmet binasının açılışı gerçekleşti. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser TSO hizmet binasının açılışında konuşma yaptı.

Afyonkarahisar'da satılık 2 adet gayrimenkul: 16 milyon 408 bin liraya

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyonkarahisar Akçin Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 21 Mayıs 2014 tarihinde saat 14:20'de Belediye Hizmet Binası Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Manisa TSO yeni hizmet binasına taşındı!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) yeni binasına taşındı. 21 Nisan Pazartesi (yarın) gününden itibaren Manisa TSO üyelerine Merkez Efendi Mah. Mimar Sinan Bulvarı No: 127 adresinde hizmet verilecek...

Afyonkarahisar TSO hizmet binası açılışı Haberi

Afyonkarahisar TSO hizmet binası açılışı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, "Sayın Başbakanımız tarafından oda binamızın açılması bizim için, Afyonkarahisar için, ATSO üyeleri için büyük bir şeref olurken, bunu hazmedemeyen bir yerel gazetemiz art niyetli bir haber yapmış. Bununla da yetinmemiş, ulusal bir gazeteye de bunu servis etmiştir. Bunu art niyetlilik olarak görüyorum" dedi.


Serteser, AK Parti 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapıldığı Afyonkarahisar'da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun programına rağmen önceki gün ATSO'nun hizmet binasının açılışını gerçekleştirdiğini anımsattı. 


Başbakan Erdoğan'ın ziyaretiyle ve hizmet binasının açılış törenine katılmasıyla ATSO'yu şereflendirdiğini belirten Serteser, buna ilişkin, bir yerel ve bir ulusal gazetede çıkan eleştirel yöndeki haberlere tepki göstererek, duyduğu üzüntüyü dile getirdi. 


Oda binası açılışın, 10-15 gün öncesinden planlanan bir program olmadığına değinen Serteser,...