06 / 07 / 2024

Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü toki teslim

Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü toki teslim

TOKİ'nin Afyonkarahisar'da inşa ettiği ve 217 daireden oluşan Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü Toplu Konut Projesi'nde teslimler başlıyor.

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece ve Kadıköy'deki iş yerlerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece ve Kadıköy ilçelerinde yer alan iş yerlerini kiraya veriyor. Peki İstanbul'un iki ilçesindeki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'da bazı ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Havaların ısınması ile beraber ormanlık alanlarda yangın tehdidi artmış oldu. İstanbul Valiliği son dakika açıklaması ile kentteki ormanlık alanlara ilişkin kararını açıkladı. Valilik kararı ile kaydedilen bölgeler dışında kalan ormanlık alanlara 10 Haziran’dan 15 Ekim gününe kadar giriş yasak.

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

Kocaeli Valiliği'nden ağır hasarlı 26 bina için yıkım talimatı!

Kocaeli Valiliği, şehirdeki toplam 26 ağır hasarlı binanın yıkımı için 4 belediyeye talimat yazısı gönderdi.

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Mersin Valiliği'nden Cennet Mağarası'ndaki asansör projesiyle ilgili açıklama!

Mersin Valiliği, Cennet-Cehennem örenyerine yapılan asansörle ilgili eleştirilerin, projeyi onaylayan uzmanlara haksızlık, engellilere de duyarsızlık olduğundan bahsetti.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü toki teslim Haberi

Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü toki teslim

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Afyonkarahisar'da inşa ettirilen Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü Toplu Konut Projesi'ndeki daireler teslim için gün sayıyor.


217 dairenin sahiplerine teslim edileceği TOKİ Afyonkarahisar projesinde teslimler 13 Haziran'da teslim edilmeye başlayacak ve 30 Haziran'a kadar konut teslim programına uygun şekilde devam edecek. 



Konut teslim programı için