07 / 07 / 2024

Ag Anadolu Yapı adres

Ag Anadolu Yapı adres

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Dalgıç tarafından kuruldu. 

Kuzey Anadolu Fayı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa 24 ildeki yapıların yüzde 80'i yıkılır!

Neotektonik ve deprem uzmanı Prof. Dr. Hamit Haluk Selim, 24 şehrin merkezinden geçen Kuzey Anadolu Fayı Hattı'nda 7 büyüklüğünde deprem olursa yapıların yüzde 80'inin yıkılacağını belirtti. İşte uzman isimin korkutan o açıklaması...

Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Geçmiş zamanlarda Anadolu'da ev yaptırmak isteyen kişi hemen işe girişmez öncelikle ustayı ararmış. Peki bu süreç nasıl işliyordu? Bir zamanlar Anadolu'da evler nasıl yapılıyordu? 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Taşıt Muayene İstasyonları Yapım Ve İşletim Anonim Şirketi Bahçelievler'de Ali Aslan tarafından kuruldu.

Prizma Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi Ataşehir'de Akan Uzmali tarafından kuruldu.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

AND Gayrimenkul el değiştiriyor! 70 milyon TL'lik satış!

AG Anadolu Grubu Holding, bünyesinde yer alan AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’yi varlıkları ile birlikte elden çıkartma kararı aldı.

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Anadolu'nun en büyük millet bahçesi Sivas'a yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde bulunan "Millet Bahçesi" projesi kapsamında Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi Sivas’ta yapılıyor.

Alternatifbank'ın Şişli'deki eski binası 62 milyon TL'ye satıldı!

AG Anadolu Grubu Holding, Alternatifbank'ın Şişli'deki eski genel müdürlük binasını  62 milyon TL peşin satış bedeli karşılığı Karadeniz Örme Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı...

Ag Anadolu Yapı adres Haberi

Ag Anadolu Yapı adres

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Davut Dalgıç tarafından kuruldu. 
 

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
YAPI DENETİM 1- Can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasanın amir hükümlerine aynen uyar.

Ag Anadolu Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Çamçeşme Mahallesi Kemalpaşa Cad.No:85/2...