20 / 05 / 2024

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Öztürk ve Mustafa Adıgüzel ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

Seba Hayat 890 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Seba İnşaat ile AG Hayat İnşaat A.Ş. ortaklığı ile Ümraniye Esenevler Mahallesi Talatpaşa Caddesi üzerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Seba Hayat satışta. Projede fiyatlar 890 bin TL'den başlıyor...

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG CE Mimarlık Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cumali Aka ve Ekrem Güllük ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Aygün Cephe Sistemleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Cephe Sistemleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi İsmail Agün tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ag Design İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Design İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Özcan ve Gözde Özcan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017'de kuruldu.

Ag İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Güleç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Öztürk ve Mustafa Adıgüzel ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ag Real İnşaat Nakliye Yedek Parça Reklam Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Real İnşaat Nakliye Yedek Parça Reklam Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Güvercin imzasıyla kuruldu.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Altan Gül, Mehmet Gül ve Oltan Gül ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede


Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Öztürk ve Mustafa Adıgüzel ortaklığında kuruldu. 


Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.



Ag Anzaf İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres; Çavuşoğlu Mah.Dağ Sok. N.10b...