21 / 05 / 2024

aga 1 isimli tekne

aga 1 isimli tekne

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez konser için geldiği İstanbul'da, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun teknesini kullanmış...

10 bin TL parası olanlar dikkat! Yüzde 1 kazançla 1 yılda 378 bin, 2 yılda 1.5 milyon TL'niz olabilir!

Elinde birikmiş parası olanlar ve yatırımcılar, merakla yatırım araçlarından elde edilen gelirleri araştırıyor.198 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı, 10 bin TL ile 1, 2 ve 3 yılda ne kadar kazanç elde edilebileceğine ilişkin bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

1 milyon TL’nin faizi son 1 ayda dolardan az kazandırdı! Peki 1 milyon lirayı nereye yatırmalı?

Mevduat faizlerindeki artış nedeniyle son dönemde yatırımcılar için faiz getirisi cazip hale geldi. 70 bin takipçili Taban yiyen Buffett isimli sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL’nin faiz getirisinin son bir ayda doların gerisinde kaldığını söyledi. Vatandaş “Ne yapalım? dedi.

Kayseri’de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu ortaya çıktı.  Bitrota isimli kripto para borsası üzerinden aralarında eski futbolcu Gökhan Zan'ın da yer aldığı 30 bine yakın kişiden para toplandı. 

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

1 milyar TL'lik Dogecoin vurgunu!

Küçükçekmece'de  Turgut V., isimli şahsın 500 kişiden topladığı yaklaşık 1 milyar TL'lik Dogecoin'le kayıplara karıştığı iddiasıyla soruşturma açıldı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

İnşaatı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dördüncü tabliyesi üretici Çimtaş firmasına ait "GMK-1" isimli özel gemiyle bölgeye getirildi

1 Euro'ya ev almayı düşünenler dikkat!

İtalya'da bazı kasabalardaki evler 1 Euro’ya satışa çıktı. Instagram’da “Yeni Başlayanlar İcin İtalya” isimli hesaptan, 1 Euro’ya satılan evlerle ilgili dikkat çeken bir paylaşım yapıldı.

Kanada'da 1.4 milyon dolara satılık arazi, ev ve 340 araç!

Kanada'da yaşayan Mike Hall isimli işadamı, 20 bin metrekarelik arazisini ve içindeki evi, atölyesi, hangarı ve 340 adet eski arabasını satıyor. İşadamı satış için 1.4 milyon Kanada Doları istiyor.

Ali Ağaoğlu kızının doğum günü partisine katıldı!

Kız arkadaşlarıyla hem tatil hem de yaş gününü kutlamak için babasına ait AGA 6 isimli tekneyle Marmaris Bozburun’a demir atan Sena Ağaoğlu’nun yaş günü partisine babası da özel helikopterle geldi.

Disneyland için 1 milyar euro kurtarma fonu ayrıldı!

Avrupa'nın en çok turist çeken noktası Paris Disneyland mali zorluklarla boğuşuyor. Euro Disney isimli şirketin sahip olduğu tesis için Walt Disney 1 milyar dolarlık yardım fonu ayırdı.

Disneyland için 1 milyar Euro kurtarma fonu ayrıldı!

Avrupa'nın en çok turist çeken noktası Paris Disneyland mali zorluklarla boğuşuyor. Euro Disney isimli şirketin sahip olduğu tesis için Walt Disney 1 milyar dolarlık yardım fonu ayırdı.

BİM, File isimli market zinciriyle büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor!

BİM, "File" isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor. File zincirinde yer alacak mağazalar 1.000 metrekarenin üzerinde bir alana sahip olacak...

Ebru Yaşar Nisbetiye On'dan 1 milyon 200 bin dolara daire aldı!

Ebru Yaşar, Etiler'deki 'Nisbetiye On' isimli rezidanstan, 1 milyon 200 bin dolara stüdyo daire aldı

aga 1 isimli tekne Haberi

aga 1 isimli tekne

İlk defa konser vermek için Türkiye’ye gelen Jennifer Lopez’e işadamı Ali Ağaoğlu tarafından büyük bir incelik yapıldı. Kuruçeşme’deki Les Ottomans otelinde kalan Lopez’e, ‘Aga 1′ isimli teknesini tahsis eden Ağaoğlu, Lopez'in yardımcılarına ise  ”Aga 2” isimli teknesini gönderdi. Lopez, Ataşehir Ülker Arena’da verdiği iki konserde de Kuruçeşme'den karşıya geçmek için Ağaoğlu'nun teknesini...