18 / 05 / 2024

Aga İhracat Ve İthalat nerede

Aga İhracat Ve İthalat nerede

Aga İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vusala Asgarova ve Alıgıyam Asgarov ortaklığında kuruldu.

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Salamah tarafından açıldı.

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Good Way Makina İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Guechtal ve Wıdad Leneguer tarafından kuruldu.

Fatisa İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatisa İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Pehlivan tarafından kuruldu.

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   120 bin TL sermaye bedeli ile Abdelghanı Dahmoun ve Merıem Kebaılı  tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aram Group Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Neamah K.Jawad Jawad, Zınah Tareq H. Al-Mahdawı tarafından kuruldu.

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cts Tour Travel Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 250  bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mermertaş tarafından kuruldu.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Antrasit Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antrasit Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kurtuluş tarafından kuruldu.

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Farza Amır Majerı tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arka Group Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli  Pouya Azımabadı tarafından kuruldu.

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuwist İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  240 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad A.HJ A ve Mohammad Soubhı tarafından kuruldu.

Aga İhracat Ve İthalat nerede Haberi

Aga İhracat Ve İthalat nerede

Aga İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vusala Asgarova ve Alıgıyam Asgarov ortaklığında kuruldu.
 

Aga İhracat Ve İthalat Limited Şirketi konusu:
a)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

,Aga İhracat Ve İthalat Limited Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mah.Defne Sok. Flora Res.No.1/365...