21 / 05 / 2024

Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç

Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genel Başkanı Ahmet Güleç 30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen genel kurulda, Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı seçildi...

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL? Taksi zammında son dakika!

İstanbul'da taksilere zam geldi mi? İstanbul'da taksi açılış ve indi-bindi ücreti kaç TL oldu? Taksi zammında son dakika... Hemen bakın...

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkanıa Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Elchın Gulıyev tarafından kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermel Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiksmel Tekstil İnşaat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Zararsız tarafından kuruldu.

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karlar Global İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Uçkun tarafından kuruldu.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları için ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyri İnşaat Plastik Makine Yedek Parça Sanayi Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Yiğit tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç Haberi

Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genel Başkanı Ahmet Güleç 30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen genel kurulda, Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı seçildi. Mobilya sektöründen seçilen yeni başkan, Türk mobilya sektörünün başarılı çalışmalarına ivme kazandıracak.


30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği genel kurul toplantısıyla açıklanan başkanlık sonucu, Türk mobilya sektörünün yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de gerçekleştirilen 4. Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları’nda Türk mobilya sektörüyle bir araya gelerek, başkanlık seçimlerinde mobilya sektörünün desteğini isteyen Ahmet Güleç; “ Mobilyanın geleceği ihracata bağlı. Ülkeler belirli dönemlerde programlar yapıyor. Türkiye’nin gelecek hedefleri arasında da bu programlar var. Türkiye 2023 hedefine ulaşma yolunda ihracatla eş zamanlı olarak büyüyecek. Türk mobilya sektörünün başarılarını hepimiz biliyoruz. 2003...